e m m a ; vardag, fest, inredning

Fyfan!

Usch vad förbannad jag blev när jag läste det här!

Tänk om..

.. man hade haft den här rösten!


Redan fredag!

image1086Jaha, så blev det fredag helt plötsligt :) härligt!

Älsklingen åkte hem i tisdags.. och det är ju aldrig roligt.. men han kommer hit nu på onsdag igen!
Och sen på fredagen ska vi dra till Halmstad! Ska bli kul!

Vad har jag gjort i veckan då? hm.. jobbade i tisdags och älsklingen åkte hem. På kvällen åkte jag på "ljusparty". Riktigt kul. Köpte ljus för en massamassa pengar :s och i onsdags så jobbade jag 14-18 och på kvällen där var vi ett gäng tjejer hemma hos Steph. Riktigt trevligt! Hon och Nea hade gjort i ordning tacos åt oss och kladdkaka med bär och glass :D Mumsigt! Det var riktigt trevligt!

Igår så var jag ledig. Så mamma och jag hade kommit överens att åka iväg en sväng. Hon har lite semester den här veckan så vi tänkte att vi skulle passa på när vi båda var lediga :)
Vi drog till Avesta och kikade runt lite. Jag köpte bl.a. möbler till min balkong ;) Superbra! Det var ju sååå härligt väder igår så innan vi drog så satt jag på min balkong och läste cosmopolitan, härligt! Skönt att gå mot varmare och ljusare dagar! Och på tal om det så ska man ju ställa om klockan på söndag! En timme bakåt är det va?

image1085
Och igårkväll så gick jag och Lurkas och tog en varsin latte på waynes. Riktigt trevligt att ses! har inte träffat henne sen innan hon drog till Stockholm! Typ två veckor sen! Vi hade lite att snacka om :) Camilla kom förbi en sväng också! :)

Idag börjar jag kl 12 så jag ska snart ta och göra mig i ordning. Tänkte slänga ut lite vintergrejjer till förrådet innan jag drar och måste in på systemet också för gardera mig till helgen om det händer ngt! ;)

Men hoppas ni får en superbra fredag! ;D
Pusspuss på er!
26 dagar kvar till Sälen ;)

Söndag & måndag

I söndags var jag som sagt bakis så jag och älsklingen låg och degade här i soffan ett bra tag in på dagen!
Kring 4 tog vi oss till mammsen. Vi hade bestämt oss för att sova där söndag till måndag för Gunvald skulle var själv. Så vi åkte dit och höll honom sällskap och käkade lite påskmiddag och glodde på film ;)

På måndagen gick vi upp ganska tidigt och vi var ut på gården en sväng. Mysigt!

image1081
Haha, så himla snygg bild ;) Från när älskot och jag degade i soffan :P

Bilder från mammsen:


Jag | Gunvald | Älskling

Och nu har älsklingen åkt hem. Det har liksom varit full rulle här sen han kom hit.. och nu känns det supertomt.. Men som tur var så kommer han hit igen om en vecka och då ska vi dra till Halmstad :D Ska bli superkul! Han ska flytta så vi ska låna pappas jobbuss och ta hans grejjer i :) Spännande! Jag och älsklingen på roadtrip ;) hihi!

Nu ska jag ta och kolla på film :)

Ha det så bra! Pusspuss

Lördag - Party

I lördags var det partyparty som gällde.

Först på dagen så jobbade jag mellan 11-13 och sen så grejjade jag lite här hemma för älsklingen hade försvunnit iväg till sin mamma och skulle käka påskmat där.
Provade sen lite kläder som for hit och dit i lägenheten,hade ju inte en aning vad jag skulle ha på mig... men det blev tillslut en svart klänning i siden & strumpbyxor :)

image1079
Jag, redo för fest :)

Senare kom Josie och Johanna hem hit och vi drack och gjorde oss i ordning det sista. För Josie gick det väl så där lär jag ju säga ;P hehe.. Citat från Josie med en massa mascara kring ögat - Fan, jag skulle ha sminkat mig innan jag blev full! ;) Och Johanna några minuter senare - Aj fan, jag har bränt mig på pannan! Sötos!
Vi gick sen till en förfest, trevligt! Och kring 12 gick vi till hotellet där vi fick stå i kö!? ;) wow.. Det var alltså ganska mkt med folk.. :P Sen så gick kvällen alldeles för fort! Helt plötsligt var kl 2 och det var bara att traska hem. Hem till älsklingen och sova :) Men det var riktigt kul! Bra musik och bra folk, perfa ;)

image1080
Jag och mina partypinglor ♥


Söndagen mådde jag relativt bra :) Bakis.. men inte fööör bakis ;) Älsklingen och jag tog oss en promenad i det fina vårvädret så man ble lite piggare! Mötte sen upp Josse och Anders H för att gå och käka pizza :) mums!

Sen så sa jag hejdå till poopien.. :/ tråkigt att det ska gå så fort när man har roligt! Men det har verkligen varit en superkul helg! Ska ta och dra till sthlm ngn helg snart! :)

Skärstorsdag

Jaha då har påsken kört igång :)

Och idag kommer älsklingen hem + att Josie kommer hit! :D Hihi superskoj! De kommer med samma tåg så jag hinner träffa Josefine en sväng på tågstationen :) Hon ska sova hos en annan kompis, blir inte här hemma denna gång eftersom älskot är hemma :)
Shit.. nu har det gått tre veckor igen sen älsklingen åkte...

image1078


Skrev ingen blogg igår för min mobil ville inte lägga in bilderna som jag ville ;P
Gårdagen började med en frulle på Waynes med Johanna och Camilla! Riktigt kul! Vi kollade på korten som Camilla hade knäppt i Thailand också! Vill också åka!
Efter frullen gick vi till systemet och shoppade loss lite så vi klarar oss i helgen ;P sen så drog jag och Johanna till Avesta för att shoppa lite ;) Vi snurrade runt i plushuset och Johanna köpte en vårjacka och en söt topp och en sjal :) Jag köpte lite jag med, en grön kudde! En kuvertväska, en fest-topp, strumpbyxor.. tror det var det :)
Sen så åkte vi hem för jag skulle jobba.

Börjar 12 idag. Skönt!
Ska ta och diska nu :s usch och fy! Finns det ingen städfirma i närheten som har lust att komma och diska och dammsuga åt mig ;)

Har köpt färgglada ljus som passar perfa till påsken tycker jag :) Har dem på mitt turkosa mateusfat. Mkt tjusigt enligt mig ;)

image1077


Hoppas ni får en bra skärtorsdag :)
Nu ska jag dra på diskhandskarna..

Pusspuss

Reebok

Skulle vilja ha ett par till, mina andra har börjat bli lite slitna ;P
image1076

Tjuvlyssnat...

H&M, Oslo

En tjej ~20 står vid kassan och ska betala när expediten ber om legitimation.

Tjejen: Nej, jag blev bestulen på min plånbok för ett tag sen så jag har inget, och jag har inte med mig mitt pass?
Expediten: Nähä, men det kanske går bra ändå? Hon vänder sig mot kollegan i kassan bredvid.
Expediten: Går det bra eller?
Kollegan: Ja, om du skriver under kvittot så kan vi jämföra med din namnteckning på kortet.
Tjejen: Men jag har precis fått ett nytt kort. Jag har inte skrivit under det än.
Kollegan: Ja, men skriv under det nu då så jämför vi sen.
Tjejen och Expediten tittar undrande på Kollegan, som lugnt fortsätter att vika kläder.

haha...

Trevligt!

Mm det var trevligt igår :) Blev en relativt lugn kväll!
Kul att träffa tjejerna!

Perelli vann ju igår och jag tycker faktiskt om hennes låt. En schlager. Men hur hon ser ut! :s Botox? Hon kunde ju knappt le över sin vinst pga all botox i fejjan :s Och jag tyckte verkligen inte om hennes outfit! Skulle vara lite mer stilrent.. såg mest slampig ut..
Men, men.. man får väl blunda när hon sjunger i Eurovision och hoppas på det bästa ;)
Och Björn var ju bra som vanligt! Men missade hans andra framträdande så det blir att youtube:a och se om han finns med där :)

Sov ut idag :D Till 12..
Idag så har jag ingenting inplanerat, tar dagen som den kommer :)
Eller jo! 20.30 är det säsongsstart för parlamentet, det får jag inte glömma! :)
Ska snart ta och göra i ordning lite käk!

Om 4 dagar kommer älsklingen hem!!
Och om 5 dagar kommer Josefine hit :D Partyparty
Så kul att så många är hemma nu. Johanna bli ju hemma till nästa helg också! Och Johanna E kommer till veckan också! Jaa alla kommer hem från plugg och grejs :D wiiie! Skojskoj!

Ne som sagt så ska jag väl ta och göra i ordning ngt att äta :)
Pusspuss

Melodifestivalen-party

Är precis hemkommen från en snabb runda på stan ;P
Nicholina och jag drog till systemet. Klockan var kring kvart i 2 och de stänger 2. När vi kommer in så fungerar inte deras kortgrej. Så man kunde inte betala med kort. Så vi fick springa ut igen för att ta ut pengar.. men vi hann ju tillslut få tag i några cider ;)
Var in på systemet för att ikväll ska vi dricka lite till melodifestivalen :) Blir nog relativt lugn kväll! Trevligt!

Har annars jobbat idag. Och nu funderar jag på om jag ska ta ett pass på crosstrainern ;) Blir nog så. Sen så ska jag ta och plocka lite här hemma :) Sen blir det väl att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för kvällen :) Blir nog nya långa skjortan ikväll och ett par tights till :) mm..

Nu ska jag byta om så jag kan svettas lite ;P
Hoppas ni får en trevlig lördag och sup lugnt ;)

Pusspuss

image1056



Fredag!

Äntligen fredag! :D

Veckan har gått såå fort! :)
Om 6 dagar kommer älsklingen hem och då har han varit borta i tre veckor.. Shit vad fort det går! Tur de! Men om jag inte skulle jobba skulle nog dagarna/ veckorna gå långsammare. Man har ju ngt att sysselsätta sig med :)

Sitter nu nyduschad och ska snart ta och fästa lite make up på fejjan och byta om :) Ska iväg och lunch-fika med Johanna vid 12.30. Sen så börjar jag jobba kl 14. :)

Får se vad som händer ikväll, blir lugnt iaf. :) Mys framför tv:n kanske? ;)

Ha en underbart bra dag! :D
Pusspuss
image1056

Chris Brown - With you



I need you boo, (oh)
I gotta see you boo (hey)


Övertalningsförmåga

Haha, ja.. det blev inte bara en eller två toppar som hängde med hem ;) Men jag får skylla på att min mamma och jag är väldigt duktiga på att övertala varandra att vi ska inhandla den & den varan ;P farligt, farligt!
Men hittade det jag skulle ha till älsklingen iaf men det kan jag ju inte skriva här, han läser ju bloggen ;)

Detta hittade jag iaf:

Det blev en vit lång skjorta, 2 cardigans, en topp, en klocka, ett halsband och ett par skor. En del grejjer var riktiga fynd ;)






Har iaf haft en jättebra eftermiddag med min mamma :D Trevligt!
Nu ska jag ta och ge mig på disken, jag vill inte!! Gah! Hm..
Sen blir det att glo lite på tv ;P Klockan 22.00 är ju Blondinbella med i debatt, kan bli intressant att se. Läser ju hennes blogg då & då.
Ska också ta och vika in alla mina kläder, rensade garderoben igårkväll/inatt och hann inte få in alla kläder i garderoben. Riktigt skönt att få det urrensat! Och de nya kläderna ska in också ;)

Imorrn är det jobb som gäller, 14-18 ;) skönt pass! Sen är det ju helg! Yeay! Ska väl inte göra så mkt till helgen. Får se vad som dyker upp på schemat ;P

Ha en fortsatt trevlig kväll!
image1056






Shopping med mammsen!

Japp, ska snart i väg med min kära mamma och shoppa lite ;) Dock inte till mig själv :/ ska köpa en present till älsklingen! :D Eller jag ska köpa schampo åt mig själv för det är slut. Kanske en & en annan topp hänger på också.. :P Nee ska försöka hålla mig...
Ska bli kul att åka iväg med mamma själv! Längesen nu! hihi..

Nu ska jag ta och fortsätta med att göra mig i ordning ;P
Ha en bra dag! pusspussimage1056


Alizée - j'ai pas vingt ans (benny benassi remix)

Möjligtvis liiite dryg i början men den kommer igång sen ;D Riktig partymusik!



Nej det är ingen vanlig dag...

Ja idag fyller min pälsk 23 år :) Hoppas han får en bra dag! :D

Ska snart ta ett pass på crosstrainern och sen blir det att hoppa in i duschen och fräsha till sig lite :) Blir nog en sväng på stan sen.. Eller vi får se hur det blir med den saken blir inte så jättesugen att gå ut när det är mörkt, grått, regnigt och trist ute :s Lät inte allt för lockande :P
Kanske blir att dra igång en filmrulle här hemma istället och plocka lite i lägenheten. (Måste diska :s)

Ikväll kommer nog lillsyrran hit och håller mig lite sällskap. Vi ska väl äta ngt gott och kolla på Lost ;P

Som sagt så ska jag göra mig i ordning för en rejäl work-out nu ;)

Ha en fortsatt trevlig onsdag! Pusspuss

image1056

Grattis!

image1064

The starter wife

image1063Idag har jag jobbat :) Gick så bra så!
Så kul nu med alla påsk-grejjer, kycklingar och sånt! Så söta så :D
Men imorrn är jag ledig igen! Tills torsdag :) Skööönt.. ska grejja lite här hemma tänkte jag och handla lite måste jag göra imorrn också :)

Och imorrn fyller en viss liten sötnos år ;) Min älskling blir 23 år! Ojoj :) men får inte gratulera honom förens om en vecka :/ Blir att åka till Falun och köpa en födelsedagspresent på torsdag! :) hihi!

Sitter nu och glor på nya kort-serien "The starter wife" :) Ganska bra faktiskt!

Ne nu ska jag glo lite mer ,ett till avsnitt ju! ;) Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss & godnatt

Bokat!

image1062
(bild från Sälen 2oo7)

Jajjamen! Nu är stugan i Tandådalen bokad! 24-27 april drar jag med världens bästa tjejer till Sälen och röjjer runt ;) Lääängtar! Hoppas verkligen att så många som möjligt från tidigare år kan följa med! Men det verkade ju så iaf på "mötet" sist några är lite osäkra men de går att övertala ;) Hoppas verkligen att Josie kan följa med och att Johanna kan slita sig från plugg/jobb!! :) My poopies!

Mm nu är det nedräkning som gäller ;)




;)

image1061

Sälen-problem :s

image1060

Jaha, det med att hyra stuga till Sälen kan vi ju glömma :s Johanna ringde mig tidigare idag och berättade att hon hade pratat med hennes kompis som jobbar i Sälen. Och hon sa att man måste vara 23 år för att hyra och då ska alla i stugan vara 23 år!

Det har tydligen blivit nya regler för stughyrning alldeles precis för att det är så stökigt och bråkigt. De har därför höjt åldersgränsen för att hyra.. Och utöver 23 års åldersgränsen så har de även infört att man måste åka skidor när man åker dit, minst tre dagar tror jag det var..! Så inte blev det ngn stuga i Lindvallen i år som det ser ut nu...
Blir Tandådalen istället.. hoppas jag! :) Ska ringa lite samtal imorrn och höra om våran stuga är ledig! Hoppas, hoppas.. :s får hålla tummarna nu ;)

Idag har jag ju varit och kollat på när lillsyrran spelade innebandy, så duktig så! :D de vann med 5-3 tror jag.. Eller 5-2 :)
Sen efter det så åkte vi och handlade. Hade ju som sagt inte mkt i kylskåpet :s Men nu är det proppat! ;)
När jag lagat mat och käkat lite så körde jag igång och tvätta och städa :) Sen så har jag suttit framför tv:n och datorn.. ;)

Imorrn är jag ledig så jag ska ta och sova ut ordentligt, träna och gå en sväng på stan. Har lite ärenden! Hoppas det är fint väder :D Ska kika in på tv4 och kolla :)

Ska nog ta och lägga mig och läsa lite och sen sova!

Puss & Godnatt!

image1056




Tjuvlyssnat.se

Utanför simhallen, Vällingby

En unge ~7 kommer utrusande ur badhuset.
Ungen (skriker glatt): Det blir ingen simskola! Nån har bajsat i poolen.

haha

H&M

image1058

Söndag

Jag försov mig! :/
Eller försov & försov, jag hade inte ställt klockan (vet inte varför) och jag skulle upp kring 10 egentligen tänkte jag så jag skulle slippa stressa. Ska nämligen iväg på innebandy och kika på lillsyrran idag igen :) Matchen börjar 12 och jag vaknade 11.. :s Hatar att stressa men då ringde mammsen och sa att hon skulle nog också bli lite sen så vi kanske missar första perioden.. lite tur i oturen.

Annars idag så har jag inget inplanerat. Skulle behöva och handla en sväng. Typ bara alkohol och proviva i kylskåpet just nu ;P haha!

Nu ska jag ta och fästa lite make up på mitt ansikte ;)
Ha en fortsatt trevlig söndag!

PUSSPUSS
image1056





Möte ang. Sälen :)

Japp, idag ska vi försöka styra upp så vi kan ses och beställa stuga till Sälen :) Kl 16 blir det hemma hos mig :) Hoppas vi hittar nå bra och att inte alla stugor är slut :s
Oh! Längtar.. Har varit såå kul de ggr vi har varit där! :) Tredje året nu!

image1052

Inga fler bananer!


Det är ju så att man får ångest för att äta bananer!

Liiite shopping

image1049

image1051 image1050

En klänning med rejäl puffärm för en ynka hundralapp (rea på rean),
en tunika och ett par täckbrallor :) Och två par gråa strumpbyxor ;)



Sommar, tack! :)

Sååå fint väder ute idag :D Man blir så glad, men det snöade som bara den igår kväll och jag trodde att vintern hade kommit tillbaka men den hade töat bort när jag vaknade imorse :) skönt! Orkar inte med nå mer snö nu! Vår och sommar tack!

Sitter just nu och väntar på mammsen, ska iväg och lämna lite grejjer på tippen och kasta glas och sen blir det nog att åka till Avesta och plushuset en sväng. Vi ska hämta lillsyrran också som har praktik i en butik där nu :) Btw så förlorade de matchen igår med 3-5 men jag tycker att det var riktigt jämt! Damer liksom.. Och syrran gjorde ju mål! ;) Duktigt!

Nu ska jag ta göra mig i ordning! :D
Ha en bra dag!

pusspuss
image1046



Ledig - Icke sa nicke


Jaa, jag skulle egentligen ha varit ledig idag men icke sa nicke, fick hoppa in och jobba ändå :) Bara bra det, eftersom jag har fått gått ner i timmar :)
Har inte gjort så mkt mer.. :P Har gjort lite vårfint i vardagsrummet med lite färg :) Kommer kanske bild sen :)

Ska snart iväg på innebandy, ska kika när lillsyrran spelar. Väntar bara på att mammsen ska komma så vi kan ta sällskap dit :) Hejaheja!

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt, ska nog ta och sätta mig med en ny design till bloggen :) Behövs lite vårfärger här med ;)

Ha en fortsatt trevlig onsdag! ;)

Pusspuss


image965

Va i helvete!?

Alltså vad fan är det här! Blir så jävla förbannad!
Usch sånna människor ska låsas in, om inte värre?


Vin- & myskväll

Är hemma hos Lurken :)
Ska färga hennes hår och så ska vi dricka lite vin och äta lite snacks :) Är ledig imorrn... och på torsdag ;P
Ska kika på Gossip Girl också! Gynning kanske jag får se också ska höra med Emma :P

Ha en fortsatt trevlig tisdag ;)

PUSS

Gardiner och en lampskärm

Japp, det är vad jag ska kika efter här i stan.
Ska strax dra :) Blir att kika förbi på jobbet en sväng också!

Dagens Emma:

image1035



Laater ;)

image965






Sahara hotnight - The loneliest city of all


Tamefan

Jaa nu är det tamefan på tiden att jag placerar denna på min kropp! Gah!

image1034

Men vart ngnstans?


I want...

image1033

Vinter - igen..

image1032

Syrran sov hos mig från torsdag till fredag, vi kollade på film och ät gott på kvällen på torsdagen :) Trevligt!
Igår var jag ledig från jobbet, skönt :)
Passade på att sova ut..
Hjälpte syrran att noppa hennes ögonbryn och färga hennes hår :) Blev så tjusigt så!
Sen när hon hade åkt hem så gick jag och fikade med Emma & Bea! Riktigt trevligt! Pratade en massa! Och käkade morotskaka ;) hihi, mumsigt!

Efter det så gick Emma och jag på stan en sväng, shoppade loss lite i "storstan" ;P Köpte peeling creme från Dermanord, och scrub-handskar, en skjorta (som jag hade på kvällen), en bok där det står en massa härliga kommentarer från barn ;), nagellack och foundation :) Tänk vad man kunde hitta trevliga saker i den här stan!
Jo! Var in på systemet också :) Haha Emma och jag kom med så klockrena kommentarer, eller inte! :P T.ex Emma bunkrade upp med en massa alkohol så hon gick därifrån med tre kassar och sa, - ja nu känner jag mig som en alkis, och gick precis förbi en :s hehe.. timing ;)
En trevlig runda på stan!

Sen var det ju bara att käka lite och göra sig i ordning för kvällen :)
Satt och kollade lite på let's dance och vid nio kom Bea hit och vi började pimpla vin!
Vi gick sen hem till Nea där det var lite folk! Kul!
Vid 12 tiden gick vi till hotellet för att shake:a röv ;P hehe.. var riktigt trevligt, lite annat folk och annan stämning!
Och det var ju såå fint vårväder igår på dagen och sen när man skulle gå hem inatt så snöade det som fan! Trist! Trodde våren var på G...

Ikväll blir det lugnt, är lite trött efter gårdagen och jobbade tidigare idag så kommer säkert bli ännu tröttare ikväll..
Ska väl kika på film och melodifestivalen och mysa lite här hemma. Ska städa lite också... :/

Hoppas ni får en trevlig fortsatt lördag :D

pusspuss