e m m a ; vardag, fest, inredning

Top notch

Torsdag morgon! Ligger ute på min trasiga solbädd:P spotify med bra musik rullar ur lilla högtalaren vi har köpt inför somrarnas utflykter! 

Vi köpte en pool igår, en sån plast! Dock ganska så stor för att vara plast, 2,5m i diam:) ska slänga mig i där snart;) tänkte jag skulle vänta in syrran och bli lite varm först:) blir att ligga här i solen mesta delen av dagen, och får se om vi orkar tvätta staketet lite sen också! 

Sen på eftermiddagen bär det av mot nornskogarna. Vi blir ett gäng där och ska grilla och dricka lite vin:) trevligt värre! Blir en riktigt bra torsdag detta! :D 

Nu ska jag vända på fläsket ;)
PUSS på er!

Fynd i Falun!

Till sommaren tycker jag också det hör till att åka på loppisar och göra fynd i andra städer, och Hedemora så klart :)

Igår var min mormor upp till Falun lasarett och då hängde jag och syrran med för att hålla sällskap och då passa på att kolla in Falun. Norrgården och Gruvatan13 hann vi med. Blev en fin träfågel och burk till halva priset på Norrgården och sen handdukar och en örtlådan på Gruvgatan13. Jättekul arr kolla in andra butiker också så man får lite inspiration till butiken och när man börjar jobba sen igen :)

Nu ska jag njuta mer av solen på min halvtrasiga solbädd ;)

PUSS!SEMESTER

Så härligt ute just nu! Vet inte vad gradantalet står på men visst är det högt! Ligger ute på en filt i gräset och bara njuter (utöver en jävla kaja som kraxar i en björk)

Igår spenderades nästan hela dagen på mammas veranda i solen. Kändes som utomlands. Enda som saknades var en pool;) åh hade gärna velat ha en pool här hemma, får se om det införskaffas till nästa semesterperiod, om ca tre veckor:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag mamma, mormor och syrran till Falun en sväng. Mormor ska opereras så vi följer med för stöd :)

Hoppas ni får en fin dag! Tankar

Semestertider - och med den kommer lite egentid som gör att man tänker rätt så mycket, som nu. 

Jag har tänkt mycket på folk jag förlorat från mitt liv denna vår/sommar. Hur sorgligt det är. Jag har inte mått bra av det, men mitt liv har inte direkt stannat upp, då mina vänner pushat åt det positiva hållet och säger att det är bara drar ner en. Men det är ändå svårt att hålla tankarna borta då det är folk man växt upp med..

Men vill med detta inlägg inte poängtera det negativa utan att jag med dessa otroligt dåliga situationer kommit andra människor närmare. Vilket kanske gör det hela liiite lättare. Då man hittat de man vill ha i sitt liv. Detta inlägg är till er, mina fina hjärtan, för att ni lyssnar på alla mina tankar. 

Avslutar med allas våran Oprah: