e m m a ; vardag, fest, inredning

Valborg!

Dagen spenderades först på jobbet fram till klockan 16. Blev sen att ta sig hem för att svida om till festligare klädsel. Jag och älsk tog oss sen hem till Sara och John där det var massa annat trevligt folk. Vi grillade och spelade kubb och drack lite och tog oss sen till en brasa i närheten för att dansa till live band! Superkul! :D Alltid lika trevligt!

Igår var jag så sjukt bakis så det var otäckt. Jag tog mig hem till syrran och vi satt i solen tills vi gick och mötte upp gänget från valborg på Lappens och käkade mat :) gööött och välbehövligt! Det gjorde mig till människa igen :P











En trevlig helg! :)

Sunny sunday

Tjoho! Våren börjar äntligen närma sig på allvar! Solen skiner och det är supervarmt! L o v e l y. Sitter för tillfället hemma hos pappa på verandatrappen - så himla skönt!

Igår hade vi ju gårdsloppis och det var riktigt mycket med folk och allt gick över förväntan! Syrran, mamma och jag fick ihop bra med money och fick iväg en massa grejer också! Såå jävla najs! :) kvällen stavades chill. Käk på lagunen och filmmys hemma hos Stéph! En skön lördagkväll!

Nu vankas det fika! :) hejs!


helt slut!

hua, är helt slut! Dels efter ett riiiiktigt jobbigt body combat pass tidigare under kvällen + att Desparate Housewifes-avsnittet var så grymt sorgligt så tårarna bara sprutade där ett tag :c blä!

Nu blir det att zappa över till 11an och kolla på BigBrother och få upp humöret lite! Blir att plocka lite i lägenheten under tiden också!



Tack & godnatt!

PUSS

Fru Kost



Dagen började med en mumsig frukost (böt btw vaxduk igår, söt va? från jobbet.) och sedan vankades det jobb 10-18. Tisdagen för övrigt kommer att spenderas på träning (body combat kl 19.00) och rensning till loppisen som är på lördag :) Blir nog en bra tisdag det här ;) Nu ska jag fixa lite här hemma och sen ta mig till jobbet igen! Ha en toppen dag allihopa!

PUSS 


emmahaa @ instagram

Så schkoj! :) synd att mobilkameran krånglar bara :/


träningsvecka

i måndags var det hoppigt-kolla-in-alla-maskiner-träning på MåBättre. I tisdag blev det Body Combat och det var så grymt jäkla skoj som sagt och på tisdag blir det att ta sig dit igen :) Onsdag var det vila som gällde & det behövdes! - Hej träningsvärk! Var det hela dagen :P och i torsdags ble det spontant ett dubbelpass. Core och efter det Zumba. Båda passen grymt bra och de var riktigt bra att kombinera dem också :) yäyä. Igår blev det också att vila. Och då tog vi tag i träningen imorse istället. Gymmet blev det med syrran och älsk. Pumpa lite ;)

Imorgon blir det morgonträning igen med älsk! :) GODNATT!


todays shopping






Avesta - H&M Åhléns VeroModa

I'll be back

Body combat! Vilken grej! Riktigt kul var det och jag ska definitivt tillbaka nästa gång :) nu kolla klart på BB sen sova! GODNATT


God morgon

nja, sååån träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha, har jag inte! :) Rumpan känns lite & armarna :P haha! Ikväll blir det body combat för första gången.. :| får se hur det går! Syrran säger i alla fall att det är riktigt bra träning! Det verkar då skoj! återkommer väl med hur jag tyckte :)

och vet ni!? Det snöar för tillfället :( kan det inte bara bli fint väder och sooool?

 

Den här bilden togs för ganska exakt ett år sedan! Satt på balkongen i bikini och bara njöt av värmen! Och den känns ju jävligt långt borta om man tittar ut idag :| Håller tummarna på att värmen kommer snaaart!

 

Sista fixet sen dra till jobbet! :) Ha en bra dag!




VÄLKOMNA!

i Hedemora då så klart :)


Må bättre

hej hopp, sista sysslorna för dagen avklarade och snart blir det att lägga sig i sängen och kolla på BB för att sen sooova!

Måndag igen och helgen är förbi - igen. En myshelg blev det! Lördagskvällen blev riktigt trevlig med massa fina tjejer & god middag :) & den slutade tillsist på halvan! :) Treeevligt! Blir att göras om snart igen tror jag!

Igår förmiddag kom Lurkas förbi en sväng, vi satt och pratade lite om livet, klyshigt, men ja det gjorde vi. Skönt & trevligt och prata ur sig lite :) Sen vid lunch kom älsk hem från kryssningen, 36h kryssning verkar inte vara att leka med :P haha. Sliten kille! Men han verkar ha haft det bra :)

Och dagen idag rullade på, på jobbet! Fick varor från ett nytt företag idag också :) Isabella Smith - Maison Belle ljuvligt vackra rengöringsprodukter. + hudprodukter från provence genom samma märke, IS. l o v e l y.

Kvällen spenderades på "Må bättre" för första gången! Gick bra, hattade runt en massa bara. Ville prova på allt! :P hah. Ska dit imorrn igen med älsk och systeryster :)

Nee nu blir det borstning av gaddar och sen mysa ner sig i sängen :)

Hoppas ni haft en bra måndag? PUSS o godnatt


bild lånad här


free

ledig idag och då passar vi på att sticka till 2nd hand, utforska lite på stan och luncha med Stéphanie :) Blir nog en trevlig lördag det här! För ikväll väntar middag på halvan också med ett gäng tjejor :) trevlans! Ska nog ha mina nya skor då. Om inte snön från Sthlm tar sig hit :s deppsoda. Ingen snö nu!?

Ha en bra daaag :)

 

<-- Senaste fyndet på 2nd hand, ett fat som går i ljusrosa. Skorna är nya från nell.com -->


f r e d a g

Fredag idag - igen. Kortveckan satte verkligen sina spår och veckan svischade förbi. Imorse åkte älsk iväg på 2dygns-kryssning med innebandy-laget. Undra hur sliten han kommer vara på söndag? ;) heh. Hoppas han får det skoj i alla fall.

Något annat skoj är att jag och älsk skrev in oss på "Må bättre" igår! Känns jättebra. Ska bli skönt att komma in i lite rutin med träningen igen. Och det känns bra att man kan gå med Anders när det finns tid. Min syster har också medlemsskap där så det passar utmärkt! Sen så går några kompisar dit också! Pööörfekt! :)

Är ju gräsänka så kvällen spenderas hemma hos pappsen! Myspys. Har inte träffat dem på lääänge! Inte ens under påsken hann jag förbi.. :/ men ikväll så! På tal om påsk.. ska lägga upp lite bilder från påsken här sen tänkte jag :)

Nu byta om och dra till pappsen! PUSS & hej!


Åhh vill se!


långa fredagen

åh vilken härlig dag!

Började med att sova ut och sen ta tag i att plocka och städa lite här hemma. Och började även med cheesecaken vi åt senare idag. Vid 12 tiden gick jag över till fiket och träffade Maria, Sara & Stéph en sväng, riktigt trevligt! :)

Sedan så fortsatte jag laga mat och greja i köket till klockan 17 :P för då var maten klar och Mamma och Syrran kom för att äta påskmiddag :)

3 sorters sill, lax, potatis, räkröra, ägghalvor, rostbiff, potatisgratäng, prinskorv, sallad, sparris och vitlöksbröd stod på bordet! Tror vi åt i 2 timmar :P haha. + cheesecaken då som blev bra! För att vara första gången. Syrlig och god! mums!

Nu sitter vi i soffan och väntar på att Snabba cash ska börja på ettan. Längesen man såg den nu så det blir perfa. Sen blir det nog läggdags. Jobb väntar imorrn och sen blir det att ladda för P A R T Y :D wee. ska blir skiiitskoj! Vi ska käka middag och förfesta här hemma först och sen blir det att dra till hotellet. Goodie.




Påskis

Snart väntar lite ledighet! :) jobbar 10-16 imorgon och sen är man ledig fram till lördag då det är jobb mellan 11-13 och sen ledig igen fram till tisdag :) nice huh?

För övrigt så är påskledigheten ganska fullbokad! Imorgon efter jobbet är det påskmiddag hemma hos syrran och fredag blir att ta en rejäl sovmorgon en pw och sen förbereda för middagen vi ska ha här hemma :) det kommer serverad lax, romsås, sill och kokt potatis till förrätt och till varmrätt: rostbiff potatisgratäng och sallad och till efterrätt apelsin- och citroncheesecake :) hoppas det kommer att smaka bra! Första gången jag gör cheesecake så vi får la se ;)

Nu blir det att plocka ihop lite här hemma och sen lägga sig och kolla på BB. Som btw har blivit såååå mycket bättre sen Sipan och Hanna R åkte! :) dock har det kommit en psyko-tjej som ballad ur totalt! Får se hur detta avsnitt blir :)

PUSS och godnatt


new in

Nytt ifrån Åhléns! 79 riksdaler! Älskar dem!
Motiven - l o v e l y !




easter on the doorstep

Hej och hå! Dagarna går! Söndag idag och helgen är snart över. För tillfället sitter jag och älsk och har precis kommit överens om vad vi ska bjuda på under påsk. För på långfredagen kommer mamma & syrran hit och äter med oss! :) Blev nog en bra meny!

Solen skiner in genom köksfönstret just nu, men för ca en timme sedan haglade det och var världens storm utanför fönstrerna! Men det varade inte länge, som tur var! Nu vill man ha soliga dagar och lite värme!

Blir en kort jobbvecka eftersom det är påsk! Skönt :) Får se mer vad påsken har att erbjuda utöver långfredagens-middag, blir ju troligtvis fest på lördagen i alla fall med nära & kära för att sedan gå ut på hotellet. Johanna kommer hem från Göteborg och eventuellt kommer Josie från Stockholm också :D toppen-påsk!

Nu ska jag och älsk ut och plocka lite påskris :) pynta, pynta, pynta!

PUSS!