e m m a ; vardag, fest, inredning

hojj


nu drar jag till jobbet :)

polyvore

kollage gjort i polyvore
klicka på bilden för att
komma till rosa bandet


ICA tänker på bröst

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.

Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, organisationer, handlare och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot bröstcancer. Sedan starten för sex år sedan har Cancerfonden – tillsammans med privatpersoner, företag och föreningar – samlat in närmare 220 miljoner kronor. Rosa Bandet är en internationell rörelse med ursprung i USA. Pink Ribbon, som Rosa Bandet heter på engelska, startades 1991 av bland andra Evelyn Lauder från kosmetikföretaget Estée Lauder. Sedan dess har Rosa Bandet vuxit till en internationell folkrörelse. Världen över viger organisationer, företag och privatpersoner oktober månad åt bröstcancerfrågan. Text lånad härifrån.

 

en reklamfilm man hajar till på.. stackars ulf som svamlar&svamlar...



köpte toalettpapper på ICA igår där en viss summa går till Rosa bandet!
Lambi loves to help, together against breast cancer.

 

& ett rosa band har jag på min jacka! :) Stöd rosa bandet du också på något vis!

 


hjärtliga gratulationer


emma's coffee

 

sitter här med kaffet i handen och har precis fått i mig frulle. Gick dock upp kl 8 idag och stack iväg till gamla lägenheten för besiktining, nu så! Är det klart! Känns sååå skönt :D Nu kan man bara koncentrera sig på den nya lägenheten och fixa lite här hemma :) IKEA nästa säger jag bara ;) Vill ha en massa nytt nu, bl.a en lång hylla att ha ovanför sängen, vitrinskåp, nya gardiner, ny sängram m.m. m.m.!

 

 

Får se om det blir en tur till valbo i helgen? :) Nu ska jag kolla fb, har ju blivit beroende av farmville! Måste skörda mina jordgubbar!! :P haha Använder ni farmville?

hojj


six years of love

nuså har jag bokat en besiktning av lägenheten imorgon kl 9. Sköönt!

brr idag är det riktigt kallt ute, har haft Lurkas på besök och hon sa att det var ca 6-7 grader bara :s brbr, ska snart dra ut på stan en sväng och sen kl 14 blir det jobb! :)

Annars idag så blir det att ta en sista vända till lägenheten och skura/dammsuga golven. Mamma skulle med en sväng och "kolla in" den så den ser bra ut :) goodie!

Till helgen ska jag och älsk fira 6 år(minus de 3 månader vi hade uppehåll men de skiter vi i) :) ohoo, shit alltså. 6 år sedan man träffade på den där hetingen ;) hihi, undra vad vi ska hitta på för skoj..

 

Nu ska jag som sagt draa! Hörs kanske ikväll om jag hinner/orkar! :) Annars får ni ha en supernice höstdag! PUSS

I'm back

puh, har precis kommit hem & dessutom fått i mig lite käk. Det blev 3 timmars städande :) dammsuga och skura golven tänkte jag göra ikväll när alla grejer är borta!

Vilken härlig höstdag det är idag då :) helt underbart!

Nu är iaf onsdagkväll den 28e oktober uppbokad. Då drar jag, Anders & Emelie och kollar på Michael Jackson - This is it i Västerås :D ooh längtar!

Nu ska jag kolla på oprah och få i mig lite vätska så jag orkar iväg och träna sen :) PUSS så länge

jag&steph på partyy


monday - it's a new day

heey sweeeys :)

Har precis käkat frulle och ska snart iväg till gamla lägenheten och städa, städa, städa. Jag har tagit ledigt från jobbet idag så vi skulle hinna till sen sista. Vi har fortfarande en soffa kvar + en hylla och lite kartonger men det ska vi ta ikväll med släpvagn :) Åh! Känns så skönt att lämna den här lägenheten bakom sig! puh! Det värsta är att vår (gamla)hyresvärd inte har hört av sig än ang. besiktning av lägenheten. Så om han inte ringt innan eftermiddagen så ringer jag själv.

Som sagt blir det städning nu ett tag framöver och sen blir det att gå hem och käka lite lunch & sen gå tillbaka och städa lite till. Senare på eftermiddagen ska jag med Steph och gymma lite ;) hah, träningsvärk imorrn? Svar ja.

Igår var vi hemma hos pappsen en sväng, firade lillsyrran, som fyller år på onsdag, med tårta!

Nu ska jag borsta gaddarna sen blir det att dra iväg :) Hoppas ni får en mysig måndag! PUSS

gårdagen / natten


alltså, fy fan... jag vill!

7


redo för utgång


saturday it iiis ;) partey

lööördaaaa´ = vin & mintuu ;) 4 toasts , full fart! (i sann benjamin-anda)

 

hah blir att sitta själv till ca 9 sen får jag sällskap till supandet :P hehe, känns skönt ändå. Kan ta de lugnt ett tag till :) Ska busa lite med Ester nu sen blir det att fixa tha frill lite och make:n :) Sen är det ju den ständiga party-frågan, VAD SKA JAG HA PÅ MIG!? :P skor vet jag iaf, det får bli de nya från H&M ;)

 

en litem partylåt ;) wiieehoo

 

 

hoppas ni får en trevlig kväll & sup lugt ;) PUSS


Beyoncé - Sweet dreams ♥

bjussar på en trevlig låt med, enligt mig, en av världens
vackraste kvinnor - så här på fredagen :) wiiiie HELG :D

 


rubrik

nu ska jag soova, älsk ligger här bredvid och snoozar så sött :) Har kikat runt lite på nötet nu , gått igenom alla bloggar jag brukar kolla igenom och kollat facebook m.m. Men nu ska jag som sagt sooova, imorrn blir det lunch med Steph och sen jobb :)

godnatt! :) PUSS

Ester




visst är hon söt?
:) [ blev ingen fix i PS la bara till lite kissemisstassar + ett hjärta :) ]


mjaou

uhuu, känns som att jag precis ätit tre st frulle på raken :) är mätt som tuusan! lätt yoghurt med banan, juice, ägg & macka! Men känns bra, frullen är den viktigaste måltiden under dygnet juuu ;) Har hunnit busat lite med Ester nu också :) tog lite söta kort jag tänkte greja lite med i PS sen!

oh, jag är så jävla nöjd med min skoor från H&M värda varenda krona! Kanske ska prova jobba i dem idag ? Jobbar ju bara 4 timmar så det ska jag väl klara av :) tänkte gå en vända på stan innan jag börjar jobba, ska köpa block till jobbet och ska även in på apoteket en sväng! 

Ikväll ska jag och älsk titta på vad Ester ska ha för försäkring, blir väl antagligen Agria men vi ska sätta oss ner & gå igenom det ordentligt & även kolla igenom våra egna försäkringar. Sen så ska jag ta och kolla i Jeanne D'arc Living Magazine :) En inredningstidning vi säljer på jobbet och de har sååå underbara bilder, dock står det på danska. Men bilderna gör verkligen tidningen. Dessutom ska vi ta in den på engelska sen :) mm det är väl vad jag ska göra idag & ikväll eller jo! Vi ska ju käka taco ikväll också, mums! ;)



 

IKEA till Borlänge

Nu är det officiellt, de sa nyss på nyheterna att IKEA har köpt mark utanför kupolen i Borlänge! Fan vad skoj :) Men hade ju varit ännu roligare om de hade byggt det här utanför Hedemora, det finns ju så mycket åkrar här att bygga på :) men det kanske var bra också, annars hade man väl handlat där varje dag :P

jag hämtade ett paket idag..

från H&M :)


BULGARIEN - måndag & tisdag

måndag blev måndag & det var dagen innan vi skulle åka hem. Jag var sååå bakis den dagen som sagt & "aldrig mer dricka" flög ut ur min mun! Så det blev en riktigt lugn dag, en massa chill vid poolen och vi shoppade sedan på kvällen det vi hade kollat in sedan tidigare. Man var liiite nere också pga att under söndagen så blev vi av med pengar. Städerskan var en riktigt lömsk en! Då på söndagen så kom hon helt plötsligt och städade kl halv tre, precis då jag gick ut till poolen efter lunch! En jääädra tajming! :s inte mycket var det men man hade ju fått mycket för det där.. så man blev lite låg på grund av det. Men kom lätt över det sen dagen efter. Kändes bara onödigt att hänga läpp då sista dagen :) Som sagt så shoppade vi loss den dagen, mina inköp blev 2 äkta peak -tröjor då jag gav en till syrran, sen köpte jag hem en massa schpriiit ;) 50 spänn för en sjuttis, som hittat! Drack faktiskt upp det sista i lördags :P hah!


jaa det var planerat att vi bara skulle snacka och umgås på kvällen, men Steph & Jonna gick & la sig efter att vi suttit och snackat allihopa om veckan inne hos Sara & Emelie. Då satt vi & skämtade om att vi kanske skulle festa loss 6 av 6 dagar.. vi skrattade och så åt det. Sen - sagt & gjort. Sara korkade upp hennes sista spritflaska som vi delade på, vi skrapade ihop de sista levas(pengar) vi hade. & jag som sa att jag inte skulle dricka mer. Men man rycks ju med när man ständigt hör folk som röjjer loss och partymusic dygnet runt, man kan ju inte INTE bli sugen på att festa :P Iaf så tog taxi in till Franky's och sen så helt så där bara så satt vi med en drink i varje hand :D haha fan vad sjuka vi kände oss. Men tametusan! Är man i Bullan så är man! så vi körde på! Hade riktigt skoj den kvällen så det var bakisfyllan dagen efter värd ;)




Måndag


Sista dagen.. & alla hade vi nog lite blandade känslor. Det skulle bli skönt att komma hem till Sverige och att sova! Men samtidigt hade då, iaf jag, klarat av att vara där en vecka till! Resan hem gick iaf bra, sov mest hela vägen hem :P


BULGARIEN - lördag & söndag

Under lördagen på stranden kom jag på att jag knappt tagit nå kort på stranden så det blev lite kort därifrån och här under är några av dem + även från poolen. Denna dag kom inte någon teletubbie istället kom rosa pantern och knackade en på axeln :P haha shit vad rädd jag blev! hah. Denna dag blev det ganska stora vågor :) så himla skoj, vi blev som små barn där bland vågorna, synd att man inte hade en vattentät kamera med sig så man kunda ha fått lite kort från vattnet :) Får införskaffas till nästa gång!



efter stranden blev det poolhäng och även käk där. Sen blev det siesta som vanligt. & på kvällen blev det middag ute och efter en trevlig middag gick vi till "the corner" ett häftigt neonställe med supergoda strewberry daquiris! Våra plånböcker saknade happy hour så vi tog oss till Franky's som vi hade fattat tycke för kvällen innan :) där träffade vi på ytterligare några svenskar och tyskar.. Blev slutligen en trevlig kväll!




Söndagen

Jaa söndagen kom den också, bakis men dock tappert tog vi oss upp ur sängarna denna dag också & jag fick då iaf lite frulle i mig. Dock delade vi sen upp oss, några tog sig till stranden och några (bl.a jag) stannade vi poolen. Var riktigt nice det med. Poolen är ju mycket svalare än havet men det var bara skönt då det var skönt att svalka kroppen ordentligt när man var bakis. Vi spelade lite volleyboll också! Blev lite bilder från poolen då..



På kvällen så gick vi på flower street en ordentlig stund och dessutom besökte vi en 3D-bio. Haha, den var typ för barn så kommer vi in 5 tjejer redo för party. Den handlade iaf om att vi skulle ta hand om jorden bl.a. och jag satt typ & skrek åt alla djur som kom så nära och sandra som satt bredvid mig hon satt & sov :P haha Var iaf en trevlig kväll!

Sen blev det party på våran balkong :) med bulgarisk vodka :s haha! Vi tog sen taxi till Franky's (favvostället på hela resan) och hällde i oss ytterligare några happy hours :) & av någon konstig anledning så träffade vi ytterligare några tyskar! Gah :P Kvällen slutade med en kebab med everyone on it :P hahaha!



på måndagen var jag riiiktigt bakis! fy tusan, värst på hela veckan! När jag vaknade sa jag att jag aldrig skulle dricka mer och ni kan ju giss hur det slutade :P hah bilder från måndag - sista dagen i bulgarien + tisdag - dagen vi åkte hem, får ni ikväll :)

Nu ska jag göra mig redo för jobb! PUSS på er


kvällääär

haha såg ni här på kvällskvisten att mitt tidigare inlägg blev helt mongo i slutet där, ni kan ju inte ha fattat mycket :P haha, jaja. SKulle iaf stå att vi skulle låna ett xbox av brorsan och att vi nog sen själva skulle införskaffa oss ett men kan ju vara bra att testa först :) right?!

usch är tröttis, ska ta med mig Ester och sen sooova, älsk ville sitta uppe en liten stund till för han var så pigg efter sin sena träning! Såå nu ska jag minsann sova!

btw, svenska hollywoodfruar och roast på berns är ju det bästa på måndagar :P hah

godnatt allihoooopa! Ses imorrn, sovmorgon jajamen ;) PUSS

godmorgon ,

jaha då kör en ny vecka igång! Vaknade idag av att lilla söt låg bredvid och ville sen gosa in sig i mitt hår och ligga där och kurra lite :) mysigt! Har precis fått i mig lite frulle, satt och såg på tv nyss och såg då reklam för ving & jag kom & tänka på att jag inte har lagt upp alla bilder från Bullan än!! haha, en & en halv månad sen vi åkte nu! Så ikväll ska jag lägga upp de bilderna för resten av dagarna vi var där tänkte jag :) så ni vet.. :P

sen ikväll så måste älskling och jag också handla hem lite mat, kylskåpet står och gapar tomt när man öppnar det :/ vi ska nog också få låna brorsans xå att köpa eta da gara framöver, vi är lite sgna på att köpa ett så då ska vi provköra hans ett tag, står ju mellan ett xbox eller PSP :)

Nu ska jag ta och borsta tänderna och fortsätta göra mig i ordning! Hoppas ni får en mysig höstdag! :) PUSS


sweetiepie

en liten film på vår sweetnos först ;)
lite kass kvalité & jag filmar som något annat miffo :P men skitsamma


090920

söndag & imorrn väntar jobb, igen :) Helgerna går ju som sagt allt för fort!

Trots att helgerna schwishar förbi har jag hunnit med att chilla, städa i lägenheten (tänkte lägga upp lite pics från vår lägenhet sen någon dag) jobba, gå på second hand, umgås lite med syrran, myst/busat med Ester, fått i mig en & en annan promille med alkohol, umgåtts med vännerna, gått pubrunda i hedemora, varit bakis, gått & röstat, käkat på donken med Johanna och hälsat på brorsan :) Mjaa hunnit med ett & annat ändå.. + gjort om i bloggen :) Nu är jag iaf någorlunda nöjd så detta får vara nu ett tag :)

Jag & älsk ska ta och kolla på film & mysa med vår lilla sötkatt nu :)

PUSS

Niiice :)

lööördag, ferre ikväll och dagen för övrigt idag har varit på topp :) riiiktigt najs väder och man blir ju bara så glad av alla färger ute som kommer fram när solen ligger på! :) tummen upp!

Som sagt fest ikväll! Vi tjejer blir här hemma, & håller Ester lite sällskap :) Blir ju lugnt då. Hon blev ovän med ytterdörren idag. Hon har ju upptäckt att utanför den så finns det sååå mycket mer att se och hon är ivrig på att gå ut när vi går i den och imorse hamnade hon med tassen emellan & brast ut i ett MJAAAOU, lilla stumpan.. trodde mitt hjärta skulle ploppa ur bröstet. Hon fick lite ont i tassen & haltade lite men jag kände längs med benet och det är då inte av.. & nu så haltar hon inte alls utan springer runt och busar som tidigare, känns skönt! :) Men vi ska till veterinären nästa vecka så hon får kollas upp ordentligt då på en gång! Min älskade lilla Estiii :) sötnosen!

Nu ska jag greja lite här hemma sen så ska jag fixa outfit till kvällen och duscha m.m. :) Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag :) PUSS


några av bryyyydarna som kommer ikväll :)


finally friday

hejsvejs ,

sista riktigt jobbdagen på veckan, imorrn är det ju bara 2 timmar så det räknas inte :P Härligt med helg iaf!:D
Ikväll är det 2 veckor sen vi hämtade hem vår lilla ögonsten :) & det känns så självklart att ha henne hemma här :) Känns som att hon har varit med oss jämt! Lilla Busfrö-Ester!

Nu väntar jobb hela dagen sen ikväll blir det fredagsmyyyyys trallallaaa :) Eller mys&mys, vi ska greja lite i lägenheten. Kolla vad som vi behöver ordentligt och så..  Blir kanske en tripp till blge imorrn med Johanna och då tänkte jag kolla efter lite smått & gott till lägenheten. Sen blir det väl att kika efter en snygg & mysig hösttröja :)

Nee nu måste jag göra mig klar! Ha en fortsatt trevlig freeedag! PUSS



sitter på anders datorså får bli en gaaaammal bild :)


waking up in vegas

haha hade lite problem med att skriva rubriken, Ester var här och härja ;) hihi sötkatt'n :D Hon lekte nyss med solkatten från kniven när jag skulle skära upp falukorv :P & nu så har hon upptäckt att man minsann kan sitta i fönstrena och kika ut, i början tyckte hon att det var lite otäckt. Blev lite mycket på en gång.. men nu så sitter hon och håller koll på Hedemora Centrum :) & biter på blommorna, grr..

har precis sminkat mig, & ska nu bara hitta på ngt att ha på mig till jobbet :s På tal om kläder så beställde jag lite grejs från H&M igår. Ett par nya pjux, en jobb-blus och lite smycken till det + lite till lägenheten från H&M Home. Nu fattas bara en mysig hösttröja och en höst/vinter-jacka. Hittade ju ingen jacka i sthlm. Eller jag hittade. Men kom på att jag skulle vänta lite, hösten har ju inte riktigt kommit än :)

Nu på förmiddagen har jag annars varit duktig och diskat och plockat ihop lite här i lägenheten! :) Bara att dra igång Katy Perrys album One of the boys så diskar sig disken nääästan av sig själv, nee men det går som smort iaf! Hon har såå bra låtar på det albumet! If you can afford me & Thinkin of you är favvosarna ;) tips!


nu ska jag som sagt leta reda på lite clothes att ha på mig till jobbet sen käka!
Ha en nice dag :) PUSSS


bild från H&M Home


mjaou

har gjort om headern , igen. Men är inte riiiktigt nöjd :P vad jag slarv-gör mina headers. Får bli en kväll då jag verklgen tar tag i det så jag blir riiiktigt nöjd. Men detta får duga så länge :) F5 om ni inte ser!

Har precis kommit hem från lunch med Steph, mm kyckling sweet chili ;) gött! Och nu så ska jag dra iväg och jobbelijobba! Måste komma ihåg att ta med mina lönepapper också! Lön nästa fredag ju! Wiiehoo, behövs verkligen! :P Då blir det nog att dra till IKEA en vända och även flytta/städa ur gamla lägenheten! :)

nu måste jag draaa! Ester hälsar ;)


kvälln'

Ester..

 

..& jag..


.. har kollat på idol :) Många från Gävle var bra! Såg en & en annan från Hedemora också..

 

Sitter just nu och kollar runt på lite bloggar + på hells kitchen :P
Jääävlar vad den där Herr Ramsey kan skälla på folk!

 

& älsk är på träning.. han har varit borta i tre timmar nu, såå länge brukar de väl inte vara borta.. :s Hoppas han kommer hem snart! Nu ska jag fortsätta glo på HK :) Sen blir det godnatt! PUSS

R.I.P Patrick Swayze

skådespelaren Patrick Swayze har nu gått bort , då han sen en tid tillbaka haft cancer. Enligt nyheterna ska han ha somnat in i ett lugn. En stor förlust för film världen tycker jag! Mycket bra skådespelare enligt min åsikt!

bilder från filmerna Ghost & Dirty Dancing, några av mina favoritfilmer!

 

 

Patrick Swayze 1952 - 2009 |


helgen i sthlm ,

on my waaay to the biiig city

Josies första shoppingdag sen 5 månader tillbaka! :)

 

shoppashoppashoppa

blev lite donkenkäk också

 

resten av helgen berättar jag om imorrn :) Nu ska jag sooova! PUSS & godnatt


bört

bört med headern, ska fixa ny :) men inte idag! orkar inte.. :P kanske imorrn, börjar inte fören 14. Nu så ska jag lägga upp lite pics från helgen i stockholmoo :) Har iaf haft en supertrevlig helg! Mer info i nästa inlägg! ;)

PUSS

På tåget

Sitter just i denna stund på tåget på väg till josie och stockholm. Ska bli så himla kul! Ikväll blir det att bara chilla och imorrn jobbar josie mellan 12 och 16 och då under tiden ska jag möta upp nicholina på stan. Hade tänkt hitta en höst/vinter-jacka :) får se om jag hittar ngn snygg! Lägger väl upp den här isf ;) sen imorrnkväll blir det nog partyparty! Nice! Får se om jag hinner blogga nå mer under helgen, annars får ni ha en superbra helg! Sup lugnt ;) PUSS

på G

nu ska jag strax dra till jobbet, sen direkt efter jobbet så drar jag till storstan' :D wiie! Var längesen nu! Nästan ett år! :s Ska ta och överföra lite moneymoney nu bara sen är jag redo, tror iaf att jag har fått med mig allt! :P & Ester ligger här bredvid datorn och sover den lilla sötnöten :) Igår började jag nästan gråta pga att jag tycker hon är så himla fin! :P ash! hehe, liite blödigt blir man ju.. :P

Här kommer lite pics på jackan jag köpte iförrgår på second hand, blir nog att ta med den till sthlm :) + en liten bild på mig och Ester. Åh, kommer sakna den lilla skrutten.. :/

Lite dåliga bilder, men va tusan:P





Ah nu måste jag dra!! PUSS

Sthlmdags och bullkäk

har precis kommit hem från Skogsbo! Emma har ju flyttat dit och jag (& hon) tyckte att det var dags att jag skull ekomma och kolla in nya lyan! Sagt och gjort :) Supertjusigt hade de! Hon hade lite ideér på vad som skulle göras om men de hade iaf fått det jättefint :) & vilken stoooor lägenhet! :P

De fick en keramikskål med handtag utav oss i inflyttningspresent :) Vi käkade lite bullar och drack te till Idol sen blev klockan dags att åka hem, älsk kom och ämtade mig!

Nuså blir det att packa till morgondagen och resan till stockholm för jobbar fulldag imorrn :) Tänkte hinna med att färga håret också? Får se om det hinns med..

Kommer väl en update isf!

PUSSSS

idoool

Snart idol! Tänkte ta datorn i knäet och pilla lite på en ny design :) Vi får se hur det bliiiir, om jag hinner lägga upp den idag eller inte.

Dagen i helhet har bestått av; först och främst 11 timmars sömn, en sjukling till älskling kom hem från jobbet, lunchat med Johanna, har kollat in några av Hedemoras få butiker med Johanna, jobbat, fyndat en skinnjacka på second hand, kollat nervöst på fotboll, blev glad för resultatet i fotbollen, busat&gosat med sötEster och nu så sitter jag som sagt och väntar på att Idol ska börja :)

Hej så länge.. :)


-----------------------------------------------

update; mjaa är inte så nöjd men får duga så länge ;)


Ester on video

haha, ni får tåla att jag låter lite puttinuttig när jag snackar och så :P
Här har ni iaf en liten film på sötnooowsen ;) fråga mig inte vad hon får för fnatt under videon :P


morrn morrn ,

gick upp kring 8 idag, Ester var i sängen och busade sen så vaknade jag till ordentligt när älsk drog till jobbet! Börjar kl 14 idag men känns skönt att vara uppe i tid, har lite grejer att göra som jag hade tänkt hinna med innan jag drar till jobbet:

diska
dammsuga
bädda rent i sängen

& om jag hinner:
göra om bloggen

Men ska börja med att kolla lite på Män som hatar kvinnor och käka lite frulle :) Hoppas ni får en trevlig dag! PUSS


underbara söta




hon är så jävla underbar så jag vet inte vart jag ska ta vägen:) Just nu ligger hon bredvid mig och älsk i sängen. Tänk att en liten pälsboll kan förgylla ens liv så otroligt! ♥


btw ; vet att det är ett sjujäkla tjat om den där tösen,
men det lugnar nog ner sig snart. Om ni tycker att
det blir jobbigt så får ni helt enkelt skita i att
läsa. punkt :)



här på kvällskvisten så har jag och älsk käkat tacos och jag var förbi hos mami efter jobbet och fick med mig två cupcakes hem (som syrran gjort) som vi smaskade i oss efter tacosen. Gött! Idag har jag jobbat, as usual, var segt att gå upp i morse. Ville ligga kvar i sängen med Ester.. :/ Känns så jobbigt att lämna henne ensam nu när man ska upp till jobbet, men vad ska man göra.. :) hon klarar sig nog utmärkt här hemma, hon tycker sääkert att den bara är skönt att få lite lugn och ro så som vi stojjar med henne om dagarna ;)

Till helgen blir det preliminärt Stockholm :D wiie! Ska bara höra så att allt klaffar med ledigt från jobb och att älsk här hemma i helgen, med tanke på Ester! :) Skulle vara skoj att dra dit, längesen nu.. & Josie får ju hit sin lilla loverboy snart så man kanske ska ta en vända till Stockholm innan han kommer så man slipper vara i vägen :) Ska nog ta och kolla efter en höst/vinter-jacka då om jag hinner :)

nee nu ska jag ta och sova, eller nått :) NATTINATT på er!

kan knappt fatta ,

hej hopp ,
söndag idag - måndag imorrn. Alltså, jobbelijobb snart.. :/ helgerna går så fort! Hinner knappt blinka två ggr innan helgen är över! Dock har jag hunnit med liiite mer än att bara blinka två ggr den här helgen. I fredags åkte ju jag och älsk och hämtade vår lilla pälsboll! & jag kan knappt fatta att hon vår! Så underbar liten krabat och hon tillhör oss! Lovely :) livet leker nu..

Igår jobbade jag mellan 11-13 sen mötte jag upp Steph & hon hängde med upp till oss för att hälsa på lilla Ester! Sen var det ju invigning av Vasaliden Arena så vi strosade runt lite där, vilken plan alltså! Nästan så man blir lite sugen på att börja spela fotboll igen bara för att få känna på plan :P Efter vi kollat in nya arenan gick jag hem och tog en power nap för efter många om & men blev det tillslut party på planeringen, hotellet skulle ju öppna igen efter sommarstängt så vad funderade jag på egentligen ;) Hah! Vi satt iaf här hemma 8-9 tjejer innan vi drog till Hotäällä :) Det var relativt mycket med folk! Var en lyckad kväll för övrigt tycker jag! :)

Idag har jag käkat lunch med tjejerna på Blå Lagunen sen blev det lite handbollstittning. Kring 2 drog jag och Steph hem till henne och kollade på Nyckeln ill frihet, mycket bra film! Hade inte sett den tidigare :)

& just i detta nu så sitter jag & älsk och funderar vilken film vi ska kika på! Blir nog Pirates of the caribbean - at worlds end :) Senare ikväll blir det iaf att kolla på Sicko som går på tv4+ kl 20.10, superbra dokumentär! Handlar om USA's sjuka sjukvårdssystem.. Tips!

Har föresten inte fått någon bra film på Ester än, jag ska ju hålla på och babbla hela tiden :P låter så töntig! hah! Men det kommer, det kommer :)

Nu: film :) PUSS

Sweeetnoooos :)

och en bild från gårdagen :) Jag & Johanna


cutiepie

ååh , nu är jag bara lycklig :) kan inte beskriva känslan bättre! Min älsk och jag har äntligen flyttat ihop på riktigt & allt känns så bra dessutom kom våran underbara sötnos hem nyss :) Ester! ♥ Hon har redan hittat hennes favvo-leksak! En vit liten mus! heh, hon har lekt med den hela tiden sen vi kom hem kl 20! Hon gnyr lite ibland efter sin brorsor emellanåt, men det kan man ju förstå..

lägger snabbt upp en liten bild nu så kommer det fiiilm & så sen :) Hon ligger i vår säng nu och tvättar sig. Vi ska försöka få igång våra bredband nu! :) Men som sagt, kommer en film sen!

 

laaater



skulle väl egentligen inte...

.. sitta här nu men, men.. orkar verkligen inte ta itu med disken nu.. :s att diska är nog världens tråkigaste man kan göra! buuh! russinfingrar får man också! Måste ta och införskaffa mig ett par snygga diskhandskar så det blir liiite roligare att diska iaf ;)

nu blir det unga mödrar på femman! det tycker jag kan vara riktigt kul att se + att de nu visar från norge! norska är iaf lite bättre att lyssna på än danska, nästa år blir det väl svenska! Skulle vara ännu roligare att se! :) Stina

På tal om roligt! I helgen hade jag ju en liten inflyttningsparty, & av tjejerna fick jag en superfin orkidé, av Lurkas fick jag en supersöt aloevera-blomma :) & av Josie som var här fick jag en liten gucci-väska från thai :) TACK TJEJER! ;)







Nu blev det reklam :) Usch, nu regnar det som tuuusan.. :c tröök! Johanna i Thailand har det nog liiite bättre eller vad tror ni? ;) Fusk att hon är där.. Hon har varit borta i en vecka snart, eller är det två veckor?! :s nee så fort kan det väl inte ha gått redan.. eller?

Idag har jag iaf jobbar halvdag, gick bra. Svettades så fort jag gjorde något bara:P man känner ju att man ännu inte riktigt är sig själv men jag känner mig mycket bättre! Skönt! Vill bli frisk till helgen då vår lilla ögonsten kommer! Ester! ♥

Imorrn väntar jobb hela dagen, ska ta och göra i ordning lite lunch till imorrn sen! Tonfisksallad! Är supersugen på det! :) och sen om jag känner mig bra imorgonkväll så ska vi hämta sötnosen :) Sen så ska jag och älsk äta god mat och mysa! Fredagsmys u know ;)

Nu börjar Unga mödrar igen! Laaaater...

premiärer i september

många roliga program kör igång nu i september!

Bland annat:

Efterlyst - 2 september tv3
ANTM 12 - 6 september tv3
Heroes - 7 september tv4
IDOL 2oo9 - 8 september tv3
Kändisdjungeln - 11 september tv4
Svenska Hollywoodfruar - 14 september tv3

m.fl. m.fl. :) Men dessa är några jag ska försöka följa i höst iaf!

helgen - inflyttningsparty & hämtning av möbler

lördag

josie kom hit i helgen, lika supersöt som vanligt :)

 

fick pappas tv :) tung som en ko var den att bära upp! Inbyggd eldsläckare i den, känns tryggt ;)

 

sen blev det ferre ;)

 

brudarna, + steph & ems men de hann dra iväg innan jag hann få fram kameran :)

 

jump!

peace

 

söndagen - bakisdagen

 

jag, josie & älsk åkte till jysk för att hämta lite möbler vi beställt

jag och josie goofade oss lite ;)

sen blev det glasskäk hemma hos papi :)


droppelidropp

fy fan, idag rinner svetten hela tiden, trots att jag bara sitter och kollar på film i soffan så droppar det verkligen om mig! :s Tror jag håller på att svettas ur febern.. :s den har sjunkit mer än en grad. Puh! Skönt att det går åt rätt håll. Var t.o.m så att jag ringde sjukvårdsupplysningen igår för att kolla upp så jag inte hade svininfluensan eller om det var ngn idé att ta prover för det, efter som vi varit utomlands & sen att jag mådde så dåligt igår.. Ringde iaf till jobbet & sjukanmälde mig idag igen.

Nu efter att ha kollat klart på "underbara älskade" ska jag nu köra igång ytterligare en film, blir nog "stepbrothers" :) den är skoj! Sen ska jag nog försöka ta mig in i duschen.. så man känner sig liiite fresh iaf..

nu kom älsk hem på lunch, ska prata lite med honom nu!

hörs senare, kanske lägger upp lite fler bilder från Bullan ;)
btw; har jag sagt att vi ska hämta våran sötkatt i helgen?:D


emma är sjukis ,

iisch, varvar mellan att frysa och ögonblicket senare rinner svetten på en.. :/ är annars förkyld, hostig och jävlig..

kommer nog inte klara av att jobba idag, det är ju bara 4 timmar jag skulle jobba och jag känner att jag hellre är hemma och kurerar mig de timmarna för att kunna bli frisk fortare än jobbar och smittar hälften av kunderna. Hah, igår låg jag och hade ångest, fick för mig att jag hade fått svininfluensan.. :s låg och googlade en massa och kollade vilka symptom det är. & visst det är ju som en vanlig influensa men att man blir extremt sjukare om man har drabbats av den. Såå jag TROR då iaf inte att jag drabbats av den..

Lilla poopie-Josie har också blivit sjuk.. Vi smittade varann!

nu ska jag lägga ifrån mig datorn & köra igång en film!