e m m a ; vardag, fest, inredning

Sol eller TV?

Jaa.. ska man ta sig till varmare breddgrader i augusti eller skaffa en rejäl tv, det är frågan..




dagens i-landsproblem, mjooru.. :s

Singin' in the rain

Oj, nu tror jag himlen öppnade sig :s Vilken skur! Men det är nog bara lokalt tror jag.. slutar nog snart..
Vilken trevlig sommar vi har! ;)

Man får ha tålamod, efter regn kommer ju solsken :) Imorrn skulle det redan bli bättre och på onsdag skulle det bli kring +23º :) Typiskt att man ska jobba fullt denna vecka :P Hoppas det fina vädret håller i sig till nästa vecka och nästa helg! Drar ju till Stockholm då och har semester hela veckan :) najsinajs! Och sen så vill jag ha tillfälle till att ha min nya klänning! ;)

Sitter just nu på min lunch, skönt att sätta sig här och skriva av sig och komma bort från jobbet lite, inte för att det är jobbigt jobb jag har, utan annars blir dagarna lätt så extremt långa..
Kan ju inte gå ifrån på lunchen heller eftersom jag är själv över lunchen..

Ikväll ska jag hem till mammsen en sväng, ska hjälpa grannen som bor under henne med hennes dator :) Och sen så ska jag höra lite med mamma om veckan, hon drar ju till Tunisien på onsdag, den jäveln! ;) Och då ska jag och älsklingen sova i huset med lillsyrran resten av veckan. Blir nog trevligt!

Nu ska jag dricka upp min dricka!
Ciaociao, polers!

PUSS

Bloggdesign

Mm nu har jag gjort om Lurkas blogg :) Hoppas hon blev nöjd, jag blev då det!

EM-final update: Tyskland - SPanien 0-1 första halvlek..

Bildblogg - choklad någon?

Choklad, någon? Tur att man har marabou som choklad-favorit ;)


Ludvika

Har haft en jättetrevlig helg i Ludvika!
Jag och älsklingen åkte som sagt dit igår och när vi kom fram till Ludvika plockade vi upp Josie :) Och vi åkte till Nobbe, där vi skulle sova :) Vi blev bjudna på käk när vi kom fram, klockan var väl kring 3 då..


Sen satte vi oss ute på gräsmattan och jag tog mig ett glas vin och älsklingen knäppte en cider, josie käkar ju penicilin så hon tog det lugnt! :) Vi tog med oss Bosse (katten) ut och satte honom i koppel, han är söööt! Sprang runt där och jagade fjärilar ;P Och det blev jätteskönt väder! Blev jättehett! Najsnajs! Vi knäppte en massa fina kort med Josses übersnygga kamera! :) Och jag blev bjuden på irish coffee, mums!

Sen så drog Nobbe fram gasolgrillen så var det dags och käka igen vid 7 :) Vi satt ute på verandan och bara njöt av den goda maten och det fina vädret som hade tittat fram(för tillfället).
Mamma, hennes väninna och Nobbe började gå ner mot stan vid halv 8 för de ville se Brolle, vi hade knappt gjort oss i ordning så vi blev kvar en stund till. Vid halv nio gick vi neråt.. :)
Och när vi satte foten utanför dörren kom regnet(suck), det öste ner över oss hela vägen in till stan tror jag..
Dessutom tog jag självklart de nya skorna på mig så nu har jag två rejäla skavsår på vadera fot ;) nahajs!
Väl där nere kikade vi runt lite, och helt plötsligt blev klockan tio och Josie skulle hem.. :/ Vi hann kika lite iaf och det var jättekul att träffa henne, ett bra tag sen vi sågs! Men snart ses vi igen, om två veckor :D:D då drar jag till Stockholm! Och då har jag semester! Wiiewie!

Tillbaka till Ludvika! 
Efter att ha lämnat av poopien så gick jag och älsklingen runt och kollade mest.. Vi gick till tivolit och älsklingen vann en liten blå söt elefant till mig som heter Tore :) Och inte nog med att han vann det, så gick vi även till ett sånt där hjul-stånd där man satsade 10 spänn på två nummer så kunde man vinna 2 kg marabou choklad och gissa vilken jäkla tur min pälski har!! Han går och vinner, fyy fan :) Han blev superglad :D Sen gick vi runt och delade ut en massa choklad åt höger och vänster igår ;) men vi har ju ändå ca 10 stycken 100gramare kvar som just nu ligger i kylen :s
Sen började vi gå hemåt.. och en gentleman som han är så lånade älsklingen ut sin skor till mig för mina tår blödde som satan.. och han gick barfota.. :) thanks pälsk!

Och när vi gick hem fick vi för oss att ta en genväg. Och det gick ju inte så bra.. :P tog längre tid. Haha! Smart ^^ Mamma och gänget gick från stan typ en kvart senare än oss och ändå kom de före oss..
När vi kom hem käkade vi lite fyllekäk, snackade, käkade choklad ;) och jag plåstrade om mig :)
Älsklingen och jag la oss och kollade på film sen söv vi ;P


Ett glas rött?


Vaknade relativt tidigt i morse och vi kollade lite på filmen som vi inte orkade se kvällen innan. Sen blev det frulle och tittande på Jönssonligan!
Efter att vi kvicknat till åkte vi till Dollarstore och köpte lite smågrejer, disktrasor, diskborste m.m. En film också, Chapter 27, som vi kollar på nu. Verkar riktigt bra!

Ja som sagt så sitter vi nu och glor på film, har precis käkat lite.. så jag ska väl kolla på filmen nu och mysa med min älskling! Och ikväll är det EM - final :D ska bli skoj att se, Tyskland - Spanien :) Heja spanien!

Hoppas ni haft en bra helg! För att se bilder från helgen kolla in Schwey på bilddagboken ;)

PUSS

News in my closet




Fredag

Äntligen fredag!

Har börjat dagen med en rejäl frulle :) Satt finfint! Plockat lite i lägenheten har jag hunnit gjort också! :) Börjar kl 13 idag :) Ska snart ta och börja göra mig i ordning.. Men först lite bloggning ;)

Och imorn åker vi som sagt till Ludvika. Hade gärna åkt idag, men jag jobbar imorrn på förmiddagen, så vad gör man.. :) Justja! Måste hinna in på systemet innan jag börjar också! yäyä

Igår var vi ju till Falun och hälsade på Erika J, var riktigt kul att se henne och lilla Rasmus (vilken sötnos)! När vi kom fram till Falun tog vi oss en promenad till stan. Vilken mysig stad Falun är! 
Vi lunchade i gallerian och vi kollade in nya Gina T, synd bara att inte halvsyrran jobbade så man fick träffa henne.. men hon har väl kanske semester eller nått.. Har ju inte hennes nya mobilnr, så inte kunde jag slå en pling och kolla vart hon höll hus heller.. :/ Men det blir väl fler ggr (iår?) man drar till Falun :)
Efter besöket på Gina T och två plagg senare så blev klockan plötsligt allt för mkt så vi var tvugna att ta oss hem till Hedemora igen, men först blev det ett stopp på Plantagen, köpte lite blommor til min balkong :D wiee! Blev så tjusigt så!

När jag och älsklingen hade käkat lite här hemma så drog jag hem till Lurkas igen för att spela lite Gitarr Hero och umgås :) Skitskoj! Svårt i början.. :P hihi, blev utbuad ngn gång ;)
Vid 8 gick vi till Waynes för att titta på fotbollen där :) Var inte lika mkt folk som när Sverige spelade men liiite folk var det iaf :) Trevligt! Kul att Spanien vann :D

Bilder från dagen hittar du här

Nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag hinner med systemet innan wörket! :)
Blir nog inget bloggande förens på söndag nu, om jag inte mobilbloggar då :)

Hoppas ni får en supernajs helg! Och håll tummarna för fint väder!!

PUSSO

Faaluuun

Jaoo nu drar vi till Falun :)



Later!

Indy

Bio var det som stod på planering ikväll. Och så blev det! Och bra var den!
Indiana Jones har ju ploppat upp på bioduken igen och då måste man ju kika om han är lika pigg som i de andra filmerna. Och han skötte sig bra tycker jag, han ju liite hjälp då :) Men som sagt en bra uppföljare efter så pass lång tid, vad är det nu 10 år? :s

Sitter just nu i sängen och ska snart sussa!
Imorrn är jag ledig och då ska jag dra med Lurkas till Falun för att hälsa på Erika (som jag inte sett på evigheter!) och även kika in på gina tricot för att hälsa på min halvsyster som är butikschef där :) Ska bli skoj, träffar ju inte henne allt för ofta heller :c Ska väl även kika in rean ;)
Sen imorgonkväll är det Spanien - Ryssland som spelar och den matchen måsta man ju se! Turkarna var ju nära på att slå tyskarna idag men ackack, inte då! :) 3-2 till Tyskland. Vi får se om vi kikar på matchen på waynes, skulle va skoj!
Och innan matchen hade jag och Emma tänkt att hinna med lite guitar hero :D wie, skojiskoj!

Niiuuu ska jag sööööva :) nattinatt!

Movietajm och tacos

Mm kvällen har bestått film-tittande och taco-ätande :)

Mamma och syrran kom och höll mig sällskap till middagen och det blev som sagt tacos. Supergött! Vi kollade på "King Kong" och tillslut så satt alla och grät till filmen ;P hihi.. Men den är ju så jääävla sorglig.. buhu! Vi kom på under filmens gång att allsång gick ju samtidigt men då sa vi att vi får kika på reprisen på söndag istället när man är lite bakis och så.. ;) För på lördag drar nämligen jag och pälsk till Ludvika! Och ska kolla in bl.a. brolle och pumpbolaget ;) Vi ska plocka upp Josie också när vi kommer dit, hon ska också dit :D Eller hon är ju hos sin mami som bor alldeles utanför Ludvika. Ska bli kul att ses en sväng! Har inte sett poopien på jättelänge!! Ska och hälsa på henne i Stockholm i mitten på juli då jag har semester men det är ju ett bra tag dit.. Så det ska bli jätteskoj att hinna ses nu till helgen! Bea skulle också dit så jag hoppas jag hinner träffa henne en sväng också :) Hehe, stackars pälski som kommer få springa runt med mig och mina kompisar ;P men han kanske hittar på ngn :)

Och nu så har jag och älsklingen legat här i sängen och hållt om varann framför skräckfilmen "One missed call" (kikat på laptopen). Jag har sett den förut men den japanska versionen som jag gillade grymt mycket! Japanska skräckfilmer det är grejer det! Var därför lite skeptisk till denna film då amerikaner har gjort om den, men den var jääkligt bra ändå! Tips om ngn ska se skräckfilm framöver!! ;)
Som sagt så var filmen läskig så jag var tvungen att blogga av mig lite innan jag ska sööva :) Imorrn är det jobbelijobb som gäller! Och efter det är det Indy på biduken som väntar ;) ska bli mysigt att gå på bio, längesen nu!

PUSS & NATTI  ♥

Midsommardagen

Vaknade upp lite yr i bollen men var ändå relativt pigg :) Älsklingen vaknade upp och bestämde sig för att ta det lugnt, dagen/kvällen innan räckte gott & väl för honom ;P hehe sötoow! Har inte sett honom såå full/bakis på lääänge!


Efter många ombyten senare så skjutsade mamma mig till Säter(blev inbjuden av Emma till en förfest) var väl kring 6, där det skulle partajas! ;) Blev en riktigt kul kväll! Var ganska mkt folk på förfesten ett tag! Några tjejer från hedemora kom också dit :) trevlans! Kvällen gick vääldigt fort! Och det var riktigt trevligt att träffa lite nytt folk och så :) Vi spelade lite kort m.m. Vid elva halv 12 drig vi ner till Säterdalen där "the refreshments"(?) spelade och det var öltält och disco där också :) Vi höll oss nog lite överallt tror jag men i slutet var vi mest och dansade, sköjjsköjj!

Kl 2 kom mamma och hämtade mig i Säter (jaa, jag vet min mamma är världens bästa ;)) och då hade det redan börjat ljusna! Solen var på väg upp! :) Najsinajs!

Fler bilder hittar du här!

Hoppas ni haft en bra midsommar!

PUSS

Midsommarafton

Midsommaraftonen började med att jag och Anders gick till mammsen vid lunchtid för att äta sill, färskpotatis, fläskfilé etc.etc :) Yummie, yummie! Mammsen fyllde år då också så vi gratulerade henne med presenter och tårta :) Så trevligt så! Hoppas hon blev nöjd med det hon fick! Mammas särbo kom förbi en sväng också, men då skulle vi börja dra oss hemåt för älsklingen skulle iväg med sina kompisar. Och jag skulle också göra mig i ordning för ytterligare partajande!



Älsklingen och två av hans kompisar satt här en liten stund sen när de drog iväg så hoppade jag in i duschen för att sedan möta upp Bea hemma hos henne :) Efter ett/två vinglas där gick vi vidare hem till en av Beas gamla klasskompisar där det redan var ett gån tjejer. Efter skiitsnack och snapsar hit & dit så blev klockan helt plötsligt två :) Så då var det minsann dags att dra sig hemåt och slänga sig i sängen(läs soffan ;P)... Två timmar senare väckte älsklingen mig och han var full som en.. jaa kastrull! haha, staplade omkring här i lägenheten sökandes efter ngt som två av hans kompisar kunde sova på. 4 på morgonen så rotade vi ute i förrådet och hittade tillslut en madrass :) SEN blev det sängen :) 


Klick, klick

Klickade hem denna skönhet idag :)



Berättar mer om midsommarhelgen imorrn, är ledig då så jag har all tid i världen att skriva ;) nästan all tid i världen :P Ska hinna tvätta, stryka Anders jobbskjortor, träna och laga mat också ;P

Midsommarafton ♥

Japp, idag är det midsommarafton och även min mammas födelsedag :D wiie, grattis mami! Hon fick presentkort och lite små grejer av oss :)
Är precis hemkommen därifrån, har ätit god mat, fikat och kollat på gamla filmer från när jag och lillsyrran var små :) Roliga filmer!

Ikväll blir det partyparty med Bea :) Vet inte riktigt vart vi ska men hon hade då koll! Blir vid sju vi ska iväg..
Tänkte ta mig en powernap nu så jag orkar med kvällen, är supertrött redan nu! :s

Och vädret då? Jo det är väl så där.. väldigt växlande.. Nu skiner solen iaf ;D

Hoppas ni allihopa får en supernice midsommar och jag håller tummarna för att solen ska skina på er!
Sup lugnt ;)

PUSS

GLAD MIDSOMMAR/ EMMA


FANHELVETESJÄVLASKIIT

har inget mer att säga.

Sverige vs Ryssland




Blir det svensk seger ikväll?


Jag gissar då på 2-1 till Sverige ;)

Lunch

Sitter just nu hemma och har precis fått i mig lite lunch :)

Idag spelar Sverige mot Ryssland och jag ska till waynes och se matchen! Ska bli skoj! Var kul sist! :)
Håller tummarna får att Sverige tar sig vidare:D Då blir det att möta holländarna, kan bli tufft det..

Nu ska jag ta och dra tillbaka till jobbet!

Hoppas ni får en nice dag och HÅLL TUMMARNA FÖR SVERIGE!

Ciiiao

Jobb - Belöning

Fönsterna blev rena och fina..



Vi tyckte vi var värda lite belöning ;)
Äpplen, mint choklad och filmen Arn..
Som för övrigt var väldigt bra, men.. det kommer väl en uppföjare?


Tisdag

Idag ska jag ta och tvätta fönster,
tvätta och stryka
:) Lät skoj va?! ;)
Men skönt att få det gjort innan midsommar och så..
Ska sen förbi jobbet en sväng för att lämna lönepapper.. får lön på torsdag! :D hääärligt

Syrran har kommit hit för att hjälpa mig lite. Vi har precis käkat och nu ska vi köra igång med fönstrena...

Have a nice day ya'll ;)





Veckan..

Jaao v.25 redan.. shit.. vad snabbt det går. Det har redan gått 25 st veckor på året, ujuj.. och jag får semester om tre veckor ;D wiiee!
jaja hursomhelst.. :)

Vad händer i veckan då? Jiioo, på självaste midsommarafton ska vi iväg till mammsen och gratulera henne för hon fyller år då :) Vi ska dit och käka lite m.m.!
midsommardagen blir det nog utgång i Säter med tjejerna, Säterdalen.. och möjligtvis förfest där också :) Kan bli riktigt kul!
Annars så händer det väl inte så mkt nu i veckan..

Jobb onsdag och torsdag som sagt, ska väl försöka få med mig älsklingen till Borlänge eller Avesta en sväng för att kika efter present till mamma och även ngt att ha på sig under midsommar.. Budade för ett tag sen på tradera på en jättesöt klänning men när den kom upp i 500 spänn så sket jag i det.. kanske ska gå in och kika lite där nu.. hmm jaoo jag gör nog så :)

Hoppas ni får en gosig kväll ;)

Den lilla lila



Jag skulle vilja ha en lila klänning... :)

a pair of jeans

Friends are like a pair of jeans that you really like, you hold on to them for as long as you can..
/ Lauren ,  The Hills


LEDIG

Jaoo ledig idag :) Jobbar bara onsdag & torsdag den här veckan. Eftersom vi har stängt fredag och lördag :) Naaajs!
Men ska ta mig ner till jobbet nu en sväng. Och kolla hur jag jobbar på torsdag, om vi stänger tidigare eller inte..

Bloggar lite mer om vad som händer i veckan lite senare idag :)

see yaa

Fotbolls-helvete och ferre

Jaa gårdagen var trevlig men även mindre trevlig! :s
Det var oerhört trevligt att parta loss lite med tjejerna! Men det var såååå jävla tråkigt att Sverige förlorade igår... :( Vi tjejer satt på waynes och kollade på matchen. Var skoj! Mycket med folk!

Sen gjorde vi oss i ordning för party :) Var här hemma och spelade det svåra(!) fotbollsspelet, "jag har aldrig", ragnar, och ölspelet :) Skojiskoj!

Vi hamnade tillsist på kingen :) Var rejält med folk där! Ringde till söt-Nicholina som är på Mallis igår också, hon verkade ha det bra :D hihi, de var hos Linda och drack gratis-drinkar, AVIS!

Igår på dagen också så var vi hem till pappsen som fyllde år! :) Käkade mumsig mat och fikade!

Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över, ska möta upp Emma på stan då :) En fika stund blire ;)

Annars idag så blir det lugnt! :)
Hoppas ni får en nice söndag allihopa!

PUSS


Fredag den 13:e

Idag är der oturdagarnas otursdag.
Fredag den trettonde... :s ajajajdå..

Idag börjar jag kl 13, najsinajs! Jag tror jag ska käka brunch istället för frulle nu och lunch sen.. Låter bra :) Orkar inte göra i ordning ngt nu.. så det får bli sen!

Igår var jag ju ledig, och halva dagen gick åt till att städa lägenheten ordentligt här hemma! :) Sen följde jag med mamma och lillsyrran en sväng på stan. Var och kikade efter en present till pappsen som fyller imorrn och dessutom en parfym till mig själv! Men presenten väntade jag lite med, ska höra lite med Annsofie idag vad hon tänkt köpa, så kanske man kan gå ihop eller ngt :) Jag köpte då en parfym iaf, Paris Hiltons Heiress :) Luktar supernajs! Och köpte också en bok om fotboll och fotbollsspelet :) Perfa till lördag ;)



Nu ska jag ta och glo lite på tv :) Hoppas ni får en bra dag!

PUSS

Städtant

Jaa som jag pratade om tidigare så skulle det sitta fint med en egen liten städtant idag. Men så rik har jag inte hunnit att bli.. ;) Så jag får ta och vara min egna lilla städtant idag istället :P

Annars idag så ska jag ut på stan en sväng.. Ska kika på en parfym och möjligtvis införskaffa lite alkohol till lördagen. Skulle vara skönt att få det gjort!

Nu ska jag köra igång lite musik så det blir lite roligare att städa ;)

Ha en najs dag!

Ciao..

Separated at birth?

Jag har hakat upp mig så enormt på att jag tycker att Portugals förbundkapten, Scolari är sååå lik Gene Hackman (skådespelaren) så jag var tvungen att kolla upp det :) och liiite lika är de väl? :)



all the way DJ let it play

Idag har det varit riktigt ruskigt väder ute! Uschabuscha! Vill ha solsolsol, speciellt till helgen!

Sitter just nu och lyssnar på Vampyr-markus :D wiee, blir glad av den! Ett måste att den är med på playlisten på lördag! Eller hur Johanna!? ;) Jaoo på lördag är det ferre som gäller, fotbollsferre! Blir att glo på Sverige - Spanien först ngnstans och sen blir det förfest här hemma och sen utgång :) Blir nog jättetrevligt! :D

På tal om fotboll så satt vi hemma hos Johanna E igår och såg på när Sverige spöade Grekland! ;D wiie! Vi var först hemma hos Linnéa och grillade och hade det jättetrevligt! :)

Idag så har jag jobbat :) Gick jättebra! Vi håller på och gör om nu i butiken och det är så spännande! Kul med lite nytt! :) Och imorrn är jag ledig! :) Ska städa.. :/ det behövs verkligen! Typ kläder överallt! :s Tänk om man kunde ha ngn som städade åt en... gosh.. så rik ska jag minst bli! Så jag kan skaffa en egen liten städtant :) mm, lät bra.. det satsar vi på!

Har nyss käkat kladdkaka med blåbär och hallon till, och upptäckte nyss att jag var superblå runt truten, Anders undrade om jag käkade med hela fejjan eller nått.. :P haha! Jag är helt blå om fingrarna också :P Men det var gott ;)

Och idag har min poopiedoop opererat bort sina halsmandlar :s aow aow! Men pratade med henne kring 4 och då hade hon redan opererats och var lite groggy av morfin ;P men hon mådde bra! mhihi sötnöt! Skönt att höra att allt gick bra :)

Ska nog ta och göra i ordning en sommarskiva till jobbet :) och en playlist till lördag! Jaoo det ska jag göra! :)
Ha en najs kväll! ;D

en låt som defintivt blir med på lördag:

Enrique Iglesias - Can you hear me



Zlatan...

ÄR SÅ JÄVLA BRA! :D Fan, vilket jäkla skott han fick till!
Och Petter, vilken jäkla vilja! Starkt jobbat SVERIGE! Wiiieehoo!
2-0, Sverige - Grekland

Heja SVERIGE!

Ja, ikväll spelar svenskarna mot grekerna! Spännande match! Blir nog tufft att slå Grekland.. men vi får hoppas på det bästa. Om det blir som det är planerat så blir vi hemma hos Linnéa ikväll och kikar på matchen + grillar. Men vädret är ju inte direkt världens bästa grillningsväder så vi får se hur det blir med grillningen. Har dessutom inget kött hemma som jag kan grilla :s Så det kanske blir att käka hemma. Får se hur jag gör. Slutar kl 18 idag också och vi ska ses vid Linnéa vid halv 7 - 7 så det blir lite tajt med tid där också.

Som sagt så jobbar jag idag. 14-18, härligt pass ;) Har hunnit tvättat och diskat nu här på förmiddagen, najsinajs!
Ska ta och göra mig i ordning lite nu!

Hoppas ni får en supernajs dag och håll tummarna för att Sverige tar hem segern ikväll!!
Och hoppas tjejerna får en bra vecka på Mallis! Gissa hur avis jag är!!

PUSSO

Härlig reklam ;)


EM

ojoj, Rumänien - Frankrike 0-0. Trodde jag inte! Thierry Henry, spelade inte ens.. hm.. Tycker det är såå skönt att EM är nu under sommaren! Så man har något att glo på.. Och grilla/festa till ;) Vi blir faktiskt ett gäng tjejer som ska grilla och kika på Zlatan och Ljungberg som möter grekerna imorrn! Hoppas vädret är bra då.. Blev väääldigt mulet nu här på kvällen.. ajdå.. vill ha solsol!

Nu ska jag göra mig en smoothie ;)
 
Jordin Sparks - One step at a time

Dagens Emma


HAHA

najs...


Nostalgi och mindre grader

Det var riktigt trevligt igår! Vi orkade bara kolla på två filmer, Mio min Mio och Pocahontas ;) Haha! Blev en lyckad nostalgi-kväll trots att Mio blev mobbad av oss pga hans känslighet ;P Blev lite skiitsnack också :)

Idag är jag ledig! Ska ta en vända till jobbet under dagen och sen så ska jag handla med pälski efter han har slutat jobba :) Hans första dag på banken idag!
Ikväll ska vi kolla på korpfotboll! Älsklingen spelar.
Syrran kunde följa med och kika! Perfa!
Senare ikväll så ska vi kolla på Arn :D Har velat sett den länge nu! Hoppas den är bra..

Skulle egentligen ha åkt med Lurkas och badat idag men hon kom på att hennes bikini var lite genomskinlig :P Dessutom så är det svalare idag än vad det har varit på hela helgen.. :/ Ska bli 15 grader på torsdag :s Ska behöva ta fram dunisen igen kanske? ;)

Trots att det är svalare ute så ska jag nog försöka att sätta mig på balkongen i solen några minuter, sen blir det att fästa lite make på fejjan och göra sig smått i ordning :)

Hoppas ni får en trevlig dag! :) Pussipuss


Nu!

Nu ska jag snart ta mig till Johanna :)
Blev inte bara en film jag fick med mig, blev 5 st. Alice i Underlandet, Landet för längesedan, Lejonkungen, Bert - Den siste oskulden och My Little Pony. Hehe alla favvisar från när man var liten :) Vi ska inte se alla utan en utav dem. Blir svårt att välja :s Vi ska även kika på Mio min Mio!
Ska höra med Johannorna också om de har lust att köpa lite godis ;) Det skulle var gött!

Mm nu ska jag fixa mig de sista, sen dra!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
PUSS

Torsdag - Ferre

Torsdagen började hemma hos mig :) Vi var då fem tjejer som körde igång att klunka lite alkohol ;) Och de flesta av oss hade inte setts på ett bra tag så det var jättetrevligt att ses igen! Efter några minuter så bestämde vi oss för att kila ner i Sveaparken. Det var ju sååå fint väder så vi tyckte att det var en supernajs idé att sätta oss där nere.
Så härligt att sitta i det gröna gräset och dricka en kall cider! Mums!

Och efter ett tag blev vi 6 st :) Vi satt och diskuterade det mesta, eftersom vi inte setts på ett tag så hade vi lite att snacka om, vi lyssnade på Vampyr-Markus och verkligen njöt av att kunna ha det så bra :) Vi tog lite gruppkort därnere också:



Sedan stimmade vi lite till i svea ;P Klockan gick fort och solen gick ner. Vi gick då upp till mig igen för att göra oss i ordning för utgång. Vi värmde upp genom att shake:a till bl.a. Elvis - Jailhouse rock ;P hehe skojiskoj! Sen så hamnade vi hemma hos Bea får att umgås lite till :) SEN blev det hotällä ;) Och där var det röjj och vi skakade nog av oss rumporna där tror jag :) Så jääävla varmt det var, alla svettades som gnuer i öknen eller nått. :) Men trevligt var det!

Sen blev det mingel vid hökar'n ;P hehe, och Johanna E var nog tröttast av alla där! ;) Efter minglet blev det att dra sig hemmåt för att sova. Med klänningen på. ;) haha så trött var jag.. ;P

Vaknade upp vid halv 12 dagen efter och jag var relativt pigg. Om man jämför hur mkt jag hade hällt i mig dagen före så trodde jag att jag skulle vara halvdöd hela dagen. Men det var helt okej.. sköönt! Vid 3 hörde Johannorna av sig till mig och ville käka glass på lappens, självklart var jag på! :) Vi bestämde då att vi skulle ha nostalgi-film-kväll ikväll :) Ska bli kul! Ska välja en film att ta med :)

Ha en fortsatt bra dag!
CiaoCiao!

Bakiiis

jajamen, bakis är vad man är. Men det var gårdagen värd ;)

Är precis hemkommen från ett besök hos Lappens, käkade lite glass där med Johannorna :) Jättetrevligt!
Berättar lite mer om gårdagen ikväll. Ska hem till mammsen nu! :)

Pusspuss

Rise and shine! & grattis alla studenter!!

Har precis skickat iväg lillsyrran till skolan. Blev så snygg så! :D
Och studenterna börjar att samlas i sveaparken! Fler och fler blir dem. När jag gick upp imorse vid 7 så var det tre stycken som satt på en bänk mitt i parken ;P hehe såg lite roligt ut (& ensamt)!

Ska ta och få i mig lite frulle nu innan dagen kör igång ordentligt. Tänkte att jag skulle göra mig klar för stan till 11 :) Älsklingen skulle komma  vid 10 sa han :) Dagens outfit blir nog kjolen jag hade på studenten och mitt nya linne från Gina ;)
Ikväll blir det partyparty så ska ta mig till systemet och införskaffa mig lite alkohol ;)

Ett stort grattis till alla studenter idag!! Tänk två år sedan.... ojojoj



Hoppas ni får en bra dag allihopa! :D PUSSO

Lunch!

Sitter och försöker få i mig resten av lunchen! :) Blev lite sent. Men det har varit mkt med folk i dag och det har då hänt lite allt som allt ;P Nu ska jag som hastigast slänga i mig resten av lunchen som sagt! Sen ska det dammsugas och skuras :)
Ikväll kommer lillsyrran och sover hos mig, blev att skicka hem karln till hans mamma så jag och sis' kan ta sängen. Hon vill att jag ska fixa hennes hår imorrn (skolavslutning) och fixa hennes make och naglar :) alltid kul! :)

Dammsugningsdags!

PUSSI

Återbäring

Ja tack, jag vill gärna ha mina skattepengar nu! ;)

Elvis Presley - In the Ghetto

Ja, när man har en morsa som fullkomligt avgudar "The King" ;) så har man ju växt upp med flesta av hans låtar. Men just denna tycker jag speciellt om. Tycker om många men just denna har jag tyckt om länge och kommer nog göra det ett bra tag till :)
Tycker dessutom att hans röst är riiiktigt bra!


Solsolsol

Kvällen består av springande med lurkburken, tacos(?) och förhoppningsvis mys med älsklingen om han kommer hem i tid..!
Jobbar imorrn så ska och lägga mig relativt tidigt :)

Mina allergitabletter som jag annars blir så slut & trött utav fungerar jättebra nu! Har tagit en idag med och det har gått superbra! Får se hur det går med springandet om jag lätt blir utmattad eller inte.. det ska nog gå bra! ;)

Ska ta och kika in på tv4:s väder nu och kika på hur det blir för väder i veckan :) håller tummarna för solsolsol


 

Ciaociao!


En fet suck

ibland förstår jag mig inte på killar..! GAH!
Det finns ngt som heter planering och kommunikation, you know!
Shit..

jävlafanhelveteskit


Det var ingen rolig match alls de här :s Nu vet jag någon som kommer vara upprörd över detta hela kvällen.. (pälsk)
Ukraina vann med 1-0: Och hur ska det gå i EM om de spelar så här? ajajaj..
Om två timmar blir det att glo på tv:n igen. Renée möter Cirkus Zlatan är det då, kl 20 på trean. Det ska vi lätt se :)

Den här veckan är det skolavslutning! Tänk.. redan två år sedan vi tog studenten! shit asså.. :P
På torsdag slutar de och då blir det partyparty. Lite folk som kommer hem igen från alla håll och kanter, blir skoj! Ska väl dra ihop ett gäng, och troligtvis förfest härhemma :) Hoppas det fina vädret håller i sig! :)
Är ledig då och även imorrn, annars är det jobbelijobb som gäller resten av dagarna :)

Har förresten kännt av allergin idag så in i helvete :s var tvungen att ta en tablett som jag helst undviker pga att jag blir såå trött utav dem.. men idag var det förjävligt så jag tryckte ner en tablett i halsen. Och blev lite dåsig.. men nu mår jag bra :) så ni vet ;) haha

mm :) nu ska jag youtube:a Zlatan.. :)


Ha en fortsatt trevlig kväll! PUSS

Helgen

Sitter och väntar på att matchen Sverige - Ukraina ska börja så jag tänkte att jag skulle hinna blogga lite om vad jag har gjort i helgen under tiden :)


I det hela så blev det en lugn helg. Man behöver sånna ibland också ;)

I fredags så tog jag och älsklingen oss till mammsen för att grilla :D Så himla mysigt! Älskar verkligen att grilla där hemma. Fint väder är ju ett måste dåra ;P Och det var det ju! Supernajs! Vi kollade sen på film. "What happens in vegas" med Ashton Kutcher(hot) och Cameran Diaz! Den var bra! Även om man visste vad som skulle hända i slutet.. :P

Lördagen spenderades först på jobbet! Fan vad varmt det var att jobba! Och dessutom var det mkt folk. Så jag sprang runt där i butiken som en yr höna :P Sen så gick jag och älsklingen till systemet för att köpa lite cider och öl. Vi tänkte att det skulle var najs att dricka när det var så jäkla varmt ute :) Vi drog sen till pålsbenning för att sola och bada(?) blev inge bad för min del ;P badkruka you know! Blev att dra hem till mammsen igen. Och käka och glo på film ;) hehe! Denna kväll blev det "Iron man", var också riktigt bra! mm :)

Idag har jag och älsklingen städat hela lägenheten och tvättat och haft oss :)
Oj, nu börjar matchen! HEJA SVERIGE!

Laater


jag och min nya Sverige-t-shirt :D