e m m a ; vardag, fest, inredning

Full fart!

ja, det är det minsta jag kan säga nu om mitt liv. Känns som att varenda minut går åt nu om dagarna, till det ena och det andra! Helgen är heeelt uppbokad.

Kom precis (halvtimme sen) hem från innebandyn som man varit på nästan direkt efter jobbet, hann trycka i mig en McChicken först ;) Sen nu sitter jag här i valet och kvalet om man ska ta och köra igång och baka lite...? hmm.. får se hur jag gör.

Morgondagen är det jobb som gäller mellan 11-13 och sedan är det kalas för 17åriga syskonbarnet kl 14, så man får väl ta och käka lite där emellan. Och kl 17 ska jag svida om till "Glöggafton" som vi ska ha hemma hos Tine! Ska bli skittrevligt! Glögg, snittar, ost & kex, pepparkakor & ädelost står bland annat på menyn där  ;) mums! Sedan ska vi pyssla lite så blir att ses relativt tidigt, då vi måste pyssla ganska så tidigt också. Pysslet blir nog inte så fint efter 4e glaset vin/glögg.. eller det blir kanske snyggare? :P hah! Ska i alla fall bli riktigt roligt!

Söndagen blir väl att ligga bakis på förmiddagen (hah, måste till och med planera in det:P) sedan så blir det att åka på ytterligare ett kalas! Storebrorsan blir återigen ett år äldre :)

Sedan vill jag bara säga en sak till alla mina vänner att jag kanske inte hinner med att ringa er så ofta som jag skulle vilja, men ni ska veta att jag tänker på er vaaarje dag :) ♥ ♥ ♥


It's beginning to look a lot like christmas

Nu ni! Det börjar likna jul här hemma :) Bara 33 dagar kvar ju... ;)







Och det mesta är ifrån Mur & kaminkultur både från i år och tidigare jular ;)

Måndag och ny vecka

Jajamen! Och jag kunde ha betalt för att fått lite sovmorgon i morse, kan inte förstå hur jäkla trött jag var!? snoozade typ 5 ggr :P men nu så är måndagen igång och på jobbet håller vi för fullt att fixa inför helgen då det är julskyltning! :D skojskoj! Är superpysslig-sugen just nu och igår höll jag på och plockade som tusan här hemma efter bion! :) (får berätta mer om filmen i nästa inlägg) Och på lördag ska vi ha "glöggafton" ett gäng tjejer, ska bli trevligt! Jag tänkte fixa i ordning lite saffransskorpor ikväll som jag kan ta med tills dess. Vi ska även pyssla lite då :D wee längtar!

Nu ska jag fixa med lunchen och sen ta mig till jobbet igen! PUSS


Snart..

..dax för bio! ;D bjussar på en bild från lägenheten så länge!

 

 


längtar till julen..


Bokat biljetter...



ikväll blir det biomys med älsk :D

Rättelse:

Moa sjöng Fields of Gold grymt bra! :D


I D O L

Hej hopp! Såg precis Mollys andra framträdande och kan sägs att jag fortfarande har gåshud(fult ord btw:P en gås hud?)! Hon var så jävla grym när hon sjöng beyonces låt! Passade henne som handen i handsken! :D för övrigt har ingen nått hennes glans ikväll.. Dock två kvar Moa & Amanda P men ingen av dem tror jag slår Molly + hoppas på Amanda P åker idag. Gillar henne INTE.

Hopp hej!


gräsänka

[gräsänka] kallas en kvinna vars make är bortrest. Den manliga motsvarigheten är gräsänkling.


Ordet gräsänka är känt redan på 1700-talet, och kommer från det lågtyska graswed(e)we som betyder förförd och övergiven flicka. Förledet syftar antagligen på förförelse i det fria. Därefter har ordet fått en lite annan innebörd, då betydelsen har gått från förförd och övergiven, till tillfälligt ensam.


Det finns även skämtsamma motsvarigheter som exempelvis golfänka/änkling, det vill säga att vara ensam på grund av att ens respektive är iväg och spelar golf.


info från wikipedia.


Mm.. Det är vad jag är ikväll. Gräsänka. Älsk är på match hela fredagskvällen så det blir att ta sig hem till papi och käka lite pizza och slappa! :) Nice fredag! Imorrn är jag L E D I G, känns superskönt. Dock har jag och älsk lite att uträtta på stan och så där ;) så det blir nog en fullspäckad lördag ändå! Lördagkvällen kommer spenderas med ett gäng bruttor! Käka lite och det blir nog lite dansdansdans också:)

 

Hoppas ni får en toppen fredag! :D PUSS på er!

 

 

image description


FREDAG ♥

så härligt, men också skrämande hur fort veckorna går! :s

Nu blir det det sista att fixa sig sen dra ner till jobbet :) Har kommit in sjukt mycket grejer nu och vi håller på för fullt med att få ordning i butiken till nästa vecka då det är julskyltningsvecka!

Hej så länge!


 

PUSS


Pyssel hos systeryster



För någon helg sedan var jag hemma hos Annsofie (systeryster) och pysslade, vi var först ut i skogen och fångade upp lite behövligt till julen och vårat pyssel :) Så trevligt så! + att vi fikade lite där hemma med mammsen och lillasyster :) Sådana dagar är välbehövliga!


38 dagar kvar..

till julafton :) just as u know!

L o v e

Älskar dessa spontan-sms från min älsk :)


hell yeah ,

m u s i c är rätt så bra ibland :) bild lånad av we♥it


entrecote på halvan

Har precis vinkat av Emma :)

Hon, jag & Erika har varit och käkat på En & En halv. Supermysigt! Blev kalv-entrecote, götgött! Lite lagomt en tisdag ;) tänk om varje tisdag kunde avslutads med entrecote :P

För tillfället kollar vi på Sverige-England & eldar i kaminen ♥ men jag ska nog ta och slänga mig i sängen och kolla klart på gårdagens "Det okända"... mm får nog bli så, medan älsk är vaken ;P hah, vågar inte kollar annars!

 

PUSS & godnatt ♥



Grattis pappa!


Utkast: Nov. 12, 2011


ToppenLördag!

Heeey y'all! Kom precis hem från Maria då vi varit där och snackat en massa skit och ätit godis & annat gott!

Innan dess har vi varit på En & en halv och käkat! Alltid lika gött! :) & alltid lika trevligt att äta med några av mina favvotjejer! :) på tisdag blir det att ta sig dit igen (inte mig emot) men några bruds blir nog trevligt!:)

Annars så har tiden rullat på.. Jobbar ju heltid nu så bloggen drabbas, sköter ju jobb-bloggen också så när jag väl har något med blogg.se att göra så gäller det den! :/ men men.. Bloggande får bli när det blir! Har i alla fall hunnit med lite pyssel som jag ska visa här i bloggen sen :)

Nu ska jag & älsk kolla på film, får se om man orkar hålla sig vaken.. Är så sjukt trött! Så imorrn blir det sovmorgon sen iväg & fira pappis på fars dag :)

PUSS & godnatt! :)


it's okey to not feel okey


Myspys!


Halta Lotta!

Hej svejs! Bläsch! Sen i söndags har jag haft ont alldeles vid ljumsken i mitt högra ben.. har haltat runt på jobbet hela veckan nu och det blir verkligen inte bättre:( så fick hoppa över gymmandet idag:/ var så grymt sugen att köra järnet där idag!! Så imorgon blir det nog att försöka ta sig till företagshälsovården för att kolla upp det. Jag får så jävulskt ont i vissa lägen när jag går så vet inte vart jag ska ta vägen.. Sjukt drygt!

Så blir en hemmakväll ikväll! :) Ska göra klart en väns blogg ( gjorde föresten klart jobb-bloggens header igår kolla gärna in den ) men först blir det att tvätta och plocka lite här hemma!:) sen lite mys med älsk!

PUSS på er!


Flygande jakob?

Varför heter det så? Aja.. Det håller jag och syrran på och göra nu ialla fall, ska bli mumsigt! :) Har bara ätit det EN gång i hela mitt liv och då avgudade jag det! Älskar banan i maträtter! Tacos & på pizza! & nu: flygande jakob! Mums!

Lateroo!