e m m a ; vardag, fest, inredning

Idol

På tal om musik! Lite bra musik kommer här:
 
 

Koppar-knäpp!


Åwh. Formex-mässan i Stockholm har gjort mig koppar-knäpp! Allt som matchar materialet koppar är ju sååå snyggt! :D Haha och färgen orange... Den har uppenbarat sig för mig ;) Lööövley. ★

Hösten får komma med stora steg nu tycker jag! Mysiga kvällar med tända ljus, mysiga koftor och mössor och sjalar! ;) Någon mer som håller med mig?


 Svarta lyktan och paljettkudden i brons kom idag på posten :)
Lyktorna köpte jag igår :)
 
 

Chill-helg

Helluu, sitter just nu hemma hos pappa och slappar. Ska strax fika lite! :)
 
Helgen har rullat på! Kom ju hem från Stockholm och Formex i fredags, sent på kvällen. Då var det bara att lägga fötterna högt i soffan och kolla på film smed älsk! Igår jobbade jag och vi fick lite gjort faktiskt! Rullade på med folk men vi hann möblera om och greja lite också :)
 
Sen efter jobbet var jag så sjukt trött så det blev en powernap och sen gå och handla med älsklingen. Blev en myskväll med film och god mat! Skönt och behövligt! :)
 
Och nu slappa hos pappa :) riktig slö-dag! Men efter ca 20 timmar av att bara gå så är jag nog värd det ;) 
 
hoppas ni har en bra helg! :) PUSS
 
 
 
Söt voffsing! :)

Formex 2013

 
Formex var helt underbart! Kommer såå mycket fint! Mycket av mycket material. Betong, trä, marmor, koppar, mässing, guld, silver & textilier i massor. Kärlek. Har sagt det förr och säger det igen - kommer bli jobbigt (läs dyrt) att flytta. Vill ju ha det mesta som kommer in nu i butiken till hösten! ;)