e m m a ; vardag, fest, inredning

Mysse

Usch, börjar bli lite seg i skallen. Håller tummarna att det bara är sömntimmarna som jag missade i helgen som tar ut sina spår. Orkar/hinner inte med en förkylning! :S på tal om förkylning. Hösten kom med vindarna idag tror jag. Sitter för tillfället nermyst i soffan framför en tänd brasa och Die hard - hämningslöst med min nya mysse på skallen ;) 
 gul & ful från h&m :) gillar den! Här bild från kryssningen!

Men snart blir det nog att infinna sig under täcket i sängen och fortsätta kolla på tv där :) ikväll blev en slappar-kväll. Har lite att märka och packa inför loppisen på lördag, men får ta resterande veckan till det :) ska bland annat gå igenom köket! :)


Tack och godnatt för denna måndag! PUSS

Birka!

 
 
Kom för ca en timme sedan hem till Josefine. Vi har varit på en-dygns-kryssning då Josefines moster fyllt 50 år. 16 brudar till sjöss :D kan an ju inte bli annat än bra tänkte man :) vilket det blev. Dock började det lite segt då jag fastnade med byxan på en bänk och rev sönder både byxan och låret. Typiskt mig! ^^
 
 
 
Efter en öl på den lilla båten utanför incheckningen så blev det att stiga ombord och förbereda sig för SPA :) var superhääärligt! Vi badade jacuzzi och åt lite frukt. Sen laddade vi på med lite vin och gjorde oss i ordning för à la carte-käk. Åt hjortfilé med potatispuré! Mums!
 
 
 
Blev ganska sent vi käkade och vi blev ganska så trötta på en gång så vi tog en drink, dansade lite och sen bums i säng. 
 
 
 
Har skrattat så sjukt mycket den här resan! :P hahah.. Har varit ett toppendygn! Och nu blir det en natt hos Josie. Vi ska strax ta och köpa en pizza och kolla på film! Myys!
 
Hoppas ni alla har en bra helg!:) PUSS
 

Åh älskart'

 
I'm in löööv i mitt erksjälpen-fynd från förra helgen! Perfekt till hösten! Och sen blev det en skål i koppar också. Får se om det blir en fruktskål till köket i huset eller om det blir ett ljus fat med mossa etc i :)
 
 

Det närmar sig!

Om ca två månader så ska vi vara ute ur denna lägenhet. Och om en och en halv månad så kommer vi får nyckeln till vårt huuuus ;D Inte lite man längar nu då... Var dit och knäppte massa kort och hade med oss stora systeryster också. Var skönt att få ännu en idésprutare med sig! Så nu har jag helt andra tankar på huset och inredningsmässigt.. får se vart detta slutar. Men vi har då bestämt att först och främst ska golvena fixas och där efter hallen tapetseras. Sen så har vi tänkt att "bo in oss" lite först för att sen göra mer ändringar. Man upptäcker ju med tiden vad man vill göra och inte göra och man är ju rädd för att göra drastiska åtgärder som man ångrar senare om man skyndar på..
 
Husomhelst, längtar som faen! :)

 
Och något som är supersmidigt är att den 28e september ska vi ha loppis ett gäng här i Hedemora och det passar ju utmärkt nu när man ska flytta! Jag hoppas många har tid att komma! Blir en massa kläder, mateus, inredningsprylar för min del att få bort!
 Nu är det läggdags! PUSS
 

e.l.f. Cosmetics

Ville bara rekommendera e.l.f ! Grymt bra produkter och riktigt billigt! Detta har jag beställt hem nu ;)
 
 

Helluuu

Hej på er! Uppdateringen är ju si så där. Men det är ju det gamla vanliga, livet kommer i vägen för bloggen ;)

Och snart börjar Idol! :P Då blir det att måla lite möbler. Har börjat grundmålat lite stolar vi ska ha i köket nu! Så ikväll kommer färgen på! Svart högblank färg! :D Hoppas det blir tjusigt! Har så mycket i huvudet nu till huset, bland annat en tapet som jag är sugen på till hallen! (se bild längre ner och säg gärna vad ni tycker!) plus en massa annat som händer! Först den 20e drar jag på spa-kryssning med min bästa Josefine! Ska bli underbart trevligt!

Och den 28e är det troligtvis loppis som gäller på dagen och på kvällen ska jag och älsk äta finmiddag då vi firar 10 år ihop! Helt jävla sjukt btw :P Vi valde en enkel middag så vi kan lägga pengar på huset istället. Så blir det att åka utomlands senare i vår :)

Sen den 30e fyller systeryster 20år och då blir det att fira ordentligt! :D Hela oktober kommer väl gå ut på att fixa en massa här hemma och packa! :P

Ah Idol & målning it is! :)

Hoppas allt är bra med er!