e m m a ; vardag, fest, inredning

new fragrance

 

Blev köp av en ny parfym idag, Jessica Simpson's - Fancy :) & den luktar mums! :)

 

& en dagens emma

 


give it to me, baby..

behöver verkligen en ny dator så jag kan spela The sims 3! :s känns rätt ovärt att ha betalt 700 spänn på två nya spel sen kan jag inte ens spela dem..


blir att ta den diskussionen med älsk ikväll :)


superlördag!

Igår var det en sån där perfekt lördag (utan alkohol!).

Började med jobb 11-13 :) Sen blev det att ta sig hem för att slappa lite innan lördagskvällen tog fart! :) Klockan kvart över sex blev jag upphämtad av brudarna (Sara, Maria & Josefin) & vi drog till Borlänge :) Blev att käka thaimat - som var riktigt gött! Man fick plocka det man ville ha själv (rått) sen tillagade dem det ordentligt, så man kunde göra sin egna lilla maträtt & med bara sånt man gillar, superbra! :D Men kommer dock inte ihåg var restaurangen hette :/

Efter 2 portioner och efterrätt "rullade" vi mot bion vi hade riktat in oss på - Hämnden med Persbrant. & den var riktigt bra tycker jag. Djup & hemsk.

Sen blev det att ta sig hemåt och så mötte vi upp Stéph och Nea på En & En halv :) Satt där i ca en timme sen var det bara att gå hem och sova! Var såå trött! :)

Men som sagt, en supertrevlig lördag!

Jag & brudsen på bio (tagna med min Iphone därav dålig kvalle..)

 

Nu blir det att mysa ner sig i soffan och kolla på Indiana "Indy" Jones - de fördömdas tempel! Usch, tyckte denna film var så otäck när jag var liten... river ur hjärtat på folk :s bluäh

halloweenfest på G

Stéph och jag var och gymmade i morse och sedan dess har vi nästan endast snackat om halloweenfesten vi ska på den 30e oktober :P drog till och med till borlänge i sista sekund för att vi inte skulle få panik sen när det börjar närma sig festen. Blev lösfransar och svart nagellack för min del :) Sen när vi kom hem shoppade vi loss på buttericks!

Köpte bland annat dessa;

 

 

Så här såg jag ut förra halloween ;

Stéph & jag ;) hehe

 



vad som komma skall..



litet smakprov på min halloween-outfit 2010 ;)

hösten är här - och vintern med..




för idag snöade det i södra daaalarna :) bara så ni vet!


ny parfym - ja tack

är verkligen i behov av en ny parfym! Funderar på denna :


:) blir att ta en titt imorrn på lunchen och kolla om den finns här i stan!


sötnosa :)

 

vilken gosnos vi har va? :)


så JÄVLA bra

 

den hä låten gick varm i lördags ;)


min mami är BÄST

 

- fick detta skåp av mamma, har gått och suktat efter det i två veckor på second hand och i onsdags blev det mitt (vårat) :)

 

som sagt, min mamma är BÄST , tack mami!


party in da house

hej svejs, partyparty var det som gällde i lördags :D

Men tidigare på dagen blev det en sväng till IKEA med Lurkas, var riktigt mysigt & det var längesen vi var iväg så där :) så det var trevligt! :) Köpte bland annat ett nytt soffbord och en ny bäddmadrass till sängen :) + lite till ;) På IKEA är det ju omöjligt att hålla budgeten man har :P hah. & fy tusan vad pengar det kommer gå åt när de öppnar i Borlänge! :s ojoj..

Ja åter till partymode som sagt i lördags.. Vi blev 12 st tillsist :) Vi var här hemma med ett litet knytis, och om jag säger så här. Chips i massor och kexkexkex :) Sara hade med sig ett spel också som vi spelade! Var kul! Trots att lekledarn' (sara) hittade på regler under spelets gång som gjorde att hon vann och jag loooosa big time. Jag skulle som straff, sjunga Nationalsången från balkongen, men det glömde jag ;) Hotellet blev det sen. Var trevligt, dock lite med folk men Johanna, jag & Arlinda klarade oss rätt bra ändå :) shakeshake!

Lite pics:





Tack alla för en trevlig kväll! :)


& gårdagen spenderades i sängen fram till halv 13 då det blev lappenkäk och innebandytittande :) heeelskön bakissöndag + att IBFgrabbarna vann matchen! yeeay!

Helgen i storstan ,

Hej hallå! :) tänkte berätta lite om helgen i Stockholm ,

 

Åkte dit direkt efter jobbet och när jag kom fram så gick vi och handlade lite käk och sen gick vi hem och kollade på film, Invention of lying hette filmen. Den var helt okej! Lite konstig på sina ställen men helt okej som sagt! :) sen blev det massa snack och catching up så att säga + en maaaassa skratt :D hehe, har tagit hem en app till min iphone då man kan spela in under natten om man pratar mycket eller så.. Och jävlar vad jag babblar! Ska se om jag kan försöka lägga ut en inspelning sen någon gång ;)



Lördagen spenderades mestadels på Drottninggatan ;) blev dock inget shoppande då för mig det fick vänta till söndagen :) vi åt ute i kungshallen med Josies syster och sen gick vi hem för att slappa lite sen laddade vi om till bio! Toy story 3 blev det ju då som sagt och den var ju så jäävla bra! :)


Söndagen blev det Drottninggatan igen och då blev det lite shopping:


 



sjal GT; 129kr | kjol GT; 99 kr & linne GT: 99 kr | kofta H&M; 249 kr




Sen var det bara att packa väskan och ta sen hemåt på kvällen, efter en myshelg i storstan var man faktiskt riiiktigt trött! Och herregud vad vi skrattade under helgen:) hehe så det ska vara, synd att man inte kan ses oftare... :s Ja det var min helg det:) och jag o älsk blev dessutom ägare till ett vitrinskåp från second hand som vi ska hämta idag. Kommer bli spännande att få hem det:) hoppas det passar bra! Blir att dra en vända till Borlänge idag också, måste lämna tillbaka koftan då den har ett stort hål under armen :(

Nu ska jag återgå till städandet! PUSS på er!

Toy story 3 i 3D

Josie och jag har precis ätit supergod kycklingfilé och sitter nu o slappar framför Ace Ventura som går på femman :) om ca en timme ska vi ta oss iväg för att kolla på bio - toy story 3! Haha blir väl vi o ungarna ;) ska dessutom se den i 3D, skojskoj!:) nu ska vi chilla vidare, hoppas ni får en nice lördag! :)

El stockholmo

Är påväg just nu mot storstan och även påväg mot min bästa Josie :) har inte sett henne sen i somras och det känns som en evighet sen! Ska bli superkul att ses! Är bara så hiiiimla trött just nu så blir nog en lugn kväll ikväll, lite idolmys och chill :) vi har haft sjukt mycket att göra på jobbet idag. Och har ännu mer att göra nästa vecka! Det kommer ju in nya grejer hela tiden nu, massa fina höstgrejer! ni borde komma in och hälsa på mig tycker jag!:) eller kika in på vår blogg om ni inte vågar hälsa på;) http://kaminkultur.blogg.se Nu ska ta och ringa Min syster yster, som btw fyllde 17 år igår:) Ha en bra helg! PUSS