e m m a ; vardag, fest, inredning

partey



jaa igår var det ju som sagt partey.. dagen idag har varit superseg och det jag har åstadkommit idag är att ha tvättat en tvätt och värmt på gårdagens käk :P Kvällen igår var riktigt trevlig, längesen jag partade med tjejerna.. :) Fick dock i mig lite för mkt av det goda.. men jag kom då hem igår iaf och jag lär ärligt erkänna att jag trodde att jag skulle må mkt sämre imorse.. men icke då! ;) braobrao! Sitter just nu och glor på hetingen i trikåer, Spiderman ;) Ska kika klart på den sen blir det att lägga sig i sängen.. Imorrn är det jobb som väntar! 11-15 :) slappt!

Nattinatt på er! <3

en tää


IFK!

Bring it on!

Är lite bakis idag, men börjar kvickna till nu ;)
Men är inte allt för sugen på att skriva justnu och nu så börjar också Bring it on: all or nothing så det får bli att glo på den :)

Tjingeling!

Powernap

ohh nice med en powernap ;) Har precis vaknat, älsk ringde och väckte mig.. Så nu orkar jag partaja hela kvällen/natten :D Ska till och hoppa in i duschen alldeles strax.. och sen börja göra mig i ordning. Vet inte riktigt än vilken tid vi ska ses.. drar iväg ett sms sen till ngn av tjejerna tror jag :)

Vad har Emma annars gjort idag då?
Jioo... jag har jobbat.. :) Varit en sväng på second hand, hittade dock inget.. och sen blev det en sväng på systemet för att fylla på lagret ;) När jag kom hem så gjorde jag och lillsyrran pannkakor, mums, längesen!

Jag tror det är någon stackars gamling som har kolat här i trapphuset.. :s Imorse när jag skulle dra till jobbet så stod ambulansen här utanför och sen så hade syrran också sett likbilen här senare.. :s uschdå, undra vem det var..

Neee, nuu ska jag dra igång lite partymusik och hoppa in i duschen :)

PUSS

Rubrik

Jahaja, lördag igen :) Ska till & börja jobba strax och efter det blir det en sväng på systemet för ikväll blir det ferre :D

Ha en bra lördag, sup lugnt! ;)

Den bju' vi på


Good morning!

Godmorgon, godmorgon! Äntligen fredag säger jag bara.. :)

Har precis vaknat upp ur min skönhetssömn och kropppen är piggare idag än väntat! ;) trodde jag skulle ha förbaskat ont i fötterna idag, men icke :) Vi gick och gick och gick igår! Var en riktigt trevlig dag, med mkt involverat! Herreguuud så häftigt det var :) Men trodde ärligt talat att de skulle ha fler gift-bags men så var det ju inte, alla hade istället en massa godis och söta påsar! Så fick med mig lite hem :P En upplevelse jag sent kommer glömma!

Jag ska till och hoppa in i duschen nu så jag hinner göra det jag ska! Tänkte hinna diska upp disken m.m. Börjar kl 12 idag, niiice :D Vi ska gå igenom lite papper och företag som vi träffade under gårdagen!

Hoppas ni får en bra fredag :D


TJINGTJONG

Popopopopom!

Robert Gustavsson på allsång på skansen :)




uhuu

hihi är lite skrajsen när jag sitter här helt själv framför hemsökta hus, så var tvungen att koncentrera mig på annat en liten stund :P Nyss var det ngn som blev riven... :s en kamerakille..

Satt nyss och tänkte på gårdagen :) Middagen med tjejerna.. Det var supertrevligt! & kul att träffa alla tjejerna igen, har faktiskt saknat det där gänget.. På lördag blir det att parta lite med girlsen, skoj!

Nu är programmet slut och Leila hamnar snart i rutan, hon ska baka en massa cupcakes & muffins :)

Såg föresten nyss detta på youtube.. tråååkigt att det är fejk..


Rubrik

Tur att jag är riiiktigt trött redan nu så jag kan lägga mig tidigt ikväll! För imorrn drar vi till Stockholm för att kika på formex-mässan :D Vi åker dock aaastidigt! Kvart över 6 går tåget :s uuh.. kommer svansa runt som en zombie i storstaden ;) hihi. De öppnar mässan kl 09.30 så vi ska käka frulle innan det, så det blir att hitta ngt mysigt café att sitta & käka frulle på.. :) Måste komma ihåg att ta med kameran! Så kommer det upp lite bilder här sen ;)

Annars idag då? Joo, jag har jobbat.. sen nu så har jag previs käkat middag. Lax & quinoa :D Har inte ätit det på superlänge! Anders käkar inte fisk överhuvudtaget så pga det så har det inte blivit av, ofta man orkar ställa sig och göra två olika middagar.. naeee :) Såå att käka det idag var sååå göttans!

Och om en vecka börjar Heroes.. fast det är ju säsong 2 :s vill ha tredje säsongen nu! Men blir väl att följa säsong två igen till att börja med iaf :) Lika så Idol börjar nästa vecka :) hahah tycker det bara är skoj i början när man får se alla som är så hemskt dåliga på att sjunga :P haha.. sen när de tagit ut de bästa tio tycker jag att det bara blir långtråkigt...

Nu ska jag ta och kolla på "cops" & senare ikväll kl 20 börjar "hemsökta hus" och efter det är det "Leila bakar" :) perfa. Sen efter Leila blir det nog att sussa.. så jag orkar upp imorrn... :)

Ha en asbra kväll tillsammans! ;)

PUSSO

Formex

Är precis hemkommen från ett besök hos Lurkas :) Fikade & pratade lite ;) Hon hade gjort sin supergoda morotskaka :) hihi gött! Och snart ska jag iväg igen! Ska och käka tacos hemma hos Steph med tjejerna :) Skojiskoj! Har inte sett de flesta på lääänge! :/ Så ska bli kul att träffa alla igen, och snart drar ju de flesta iväg åt sitt håll pga utbildning och så vidare..

Och fick reda på idag att på torsdag drar jag och annsofie till Stockholm! Ska på formex-mässan!! Ohh ska bli så spännande! hihi.. längtar! wie!

Nu ska jag ta och glo lite på tv ;)

CiaoCiao

Swingfly - Singin that melody

mm.. har fastnat för den :)


Hm..

jag vet inte riktigt vad jag ska kika på nu, outsiders, mannen som talar med hundar eller mean girls :P tufft! Vilket i-lands problem.. :s Men det får nog bli Mannen som talar med hundar :) tycker om det programmet! Brukar jämt kika på det på söndagar, och oftast då är jag bakis och det gör mig sååå känslig :P vet inte varför, men jag bölar jämt till det programmet! haha, men nu är jag inte bakis ;) hah så jag ska väl inte behöva böla nu....

Imorrn är jag LEDIG! Naajs! Ska ta en vända på stan, greja ltie här hemma, betala räkningar (suck).
Lillsyrran ska sova här i natt, hon ville att jag skulle fixa hennes hår imorrn innan skolan för de ska ha skolfoto imorrn :)

Nee nu ska jag kika på hundarna!

PUSS

Hottiehot



Milo Ventimiglia a.k.a. Peter Petrelli i "Heroes"




HEROES

JAPP! Den tredje september kör favvoprogrammet igång igen :D Längtar som fan!
Sitter just nu och kollar på Heroes - maraton som tv4+ sänder :) De sänder till 23 ikväll och började kl 2 :)
Så nu ska jag fortsätta glo på det ;)


bild-blogg ,

jaa nu är papparazzi-Emma back on track! Äntligen har jag fått min kamera och i helgen blev det några kort tagna ;)


sötJoahanna var hemma, wiie! Så vi drack viiin och käkade lite thaimat hos mig..


.. sen hamnade vi hos Beatrice.. :)


..där det bjöds på snacks och margerita, mumma


Häänaa and myself


Babes ;)


.. och Beas syster Grace var där också :)


Johanna hade mynta i sin drink, lite skoj tycker jag, hon hade med sig en hel påse med det! hah


haha, wzup with the pose? :s


girls


.. vi hamnade tillslut på kingen, där vi träffade på Camilla som så tjusigt visar upp min väska :P


En väldigt trevlig kväll! Träffade på en massa trevligt folk! :)

Ny kamera

Nu börjar 10 orsaker att hata dig :D Den pratade vi om på fiket häromdagen jag, johanna & bea :) hihi, den ska jag se! Bra musik i den tycker jag!

Idag så var jag ju som sagt och fikade med Johanna och Camilla! Trevligt! Johanna blev lite uppdaterad om senaste nytt ifrån stan :P Efter det gick vi till systemet och sen kikade vi lite på stan! Och jag på att jag ville köpa en ny kamera så vi gick till expert och chacka en ;) Fick rabatt också, schyrre! :D Så nu blir det minsann korttagning imorrn! paparazzi - VARNING! hihi



Sen åkte vi förbi ICA och jag plockade upp mina nya reebok som hade kommit :) I love them! Wie!

Jaja nu ska jag kolla på filmen med lite popcorn! :)


Take care! ;)

Lunchdags!

Sitter och väntar på att Hääna ska ta och ringa :) Vi ska gå och käka lunch på waynes! Blir nog en hälsosallad för mig, med lax :) mums! Eller en lax-wrap.. :P Ska bli superkul att ses, minns inte när vi sågs sist.. :s Måste har varit i våras ngn gång..

Annars idag så ska jag bara ta det lugnt, ska diska(!) och plocka här i lägenheten lite..

Nu ska jag bara borsta gaddarna sen drar jag!

Have a nice day y'all ;)


get prepared to druel

min blogg blev genast lite hetare ;)


tråkig

<< privat inlägg >>

Bag in box

hihi sitter och fnissar lite för mig själv när jag ser den här videon, vi är ena riktiga hejjare på att göra musikvideos right tjejer?! :P Haha, Johanna: Jag väntar på "thriller-videon"! :P Haha

ni som har missat den senaste (från daldansen):


Tröttis

åh vad jag är trött! Har jobbat nästan 11 timmar idag, fast iofs så var det ju frivilligt de sista timmarna:) de tre sista jobbade jag for free ;) Blev bjuden på mat av halvsyrran istället :D najs! Vi har ganska mkt att göra och allt ska bli klart i butiken till helgen.. så det var nog bra att vi stannade en liten stund extra :) Vi hann med att gå förbi second hand en sväng också (där vi btw såg bonde söker fru- Isabelle som frågade vad klockan var :P) :) Men där hittade jag ingenting, däremot hittade vi lite till butiken ;)

Nu så har jag precis kollat klart på Hellboy II :) Bra faktiskt, men tycker ettan är bättre :P

Och inatt så sov lillsyrran här hos mig :) Hon började ju skolan idag, (nian, ujujuj.. vad tiden går.. :s) och var upp tidigt med henne imorse.. kl 7.. :P inte såå tidigt men tidigt för mig eftersom jag annars går upp halv nio tidigast 8! :) Kanske också är därför jag är så trött nu.. :s

Nu ska jag ta och kika runt på lite bloggar, brukar kolla in dem jag har här i högerspalten och även några till :) och sen så ska jag nog krypa ner i sängen och sussa :) Imorrn är jag ledig så det blir att sova ut, iaf till 11. Sen kring ett så ska jag möta upp Häääna :D wiiie! Vi ska käka lite lunch och kika runt på stan :) kanske köper mig en kamera imorrn, men funderar på om jag ska vänta tills jag får lön.. aja vi får se! :)

Ska och hämta min nya shoes imorrn också, wiiewiie! :D

Nattinatti på er ha en fortsatt trevlig kväll!

TJINGtjing

the list

1. Klädbutik: H&M, GinaTricot, BikBok
2. Inredningsbutik: Lär ju söga butiken som jag själv jobbar på och IKEA
3. Godis: Choklad är favvisen, men äter knappt nå godis
4. Stad: Halmstad verkar vara en mysig stad :)
5. Dryck: Vatten & mjölk
6. Musik: Väldigt blandat!
7. Tv-serie: LOST, Heroes, The Hills
8. Film: Just nu: Rec, spansk skräckfilm, euuw!
9. Träning: Träning & träning, promenader. Annars så älskar jag att spela fotboll :)
10. Bakverk: hm, muffins
11. Kaffe: En kaffe latte tack ;)

Kristian Anttila - Smutser


Helgen

Jaha, kanske ska skriva lite om helgen :)

I fredags så var det först jobbelijobb och det blev en ganska känslosam dag (se privat inlägg) till att börja med..
Och efter jobb och en sväng förbi pappsen med tårta (pälsk hade fått en tårta från jobbet) åkte jag, Anders och lillsyrran ut till halvsyrran för att fiska kräftor och bara umgås! Var riktigt trevligt, blev bjudna på korv, kräftor & vin. Det var första gången jag var ute och fiskade kräftor! Mysigt, åkte ut med båten på kvällen och dimman låg tjock över sjön :) Och de har ju fått supersnyggt ute i deras stuga! Jättefint! Kan förstå att de håller till därute om somrarna!! :)
Det blev en yttepytteliten kräfta och den fick vi upp med händerna :P Så kring tolvtiden drog vi oss hemåt, skulle ju upp och jobba dagen efter.. :)

Lördagen började liite segt, kände av de där vinglasen från kvällen innan :) Gick bra att jobba! :) Direkt efter wörket så mötte jag upp Johanna för en fika och skvaller på waynes :D Var längesen vi sågs, typ 2 veckor, så det var skoj! Sen kom Johanna K också! Hon hade precis kommit hem från Skåne :) Superkul att ses! :D Vi satt där ett bra tag sen så mötte jag upp pälskot på thai :) göttans! Vid 7 började tjejerna droppa in den ena efter den andra, vi blev tillslut 12 stycken tror jag (jag, Emma, Erika, Johanna, Johanna, Linnéa, Sofia, Camilla, Arlinda, Alexandra, Åsa & Systern) jaa ett rejält gäng som höll igång från 7 och in mot natten, vi hade som mål att vi skulle köra 7 till 7 men det gick inte så brao :P haha vid halv tre så var alla supertrötta och var och en gick hem till sitt & jag gick hem till mitt ;) Och innan det hade vi varit på kingen och tjoat & stimmat och träffat en massa folk :) Kulkul!!


Kvällens låt: Kristian Anttila - Smutser, "det är mig de kallar smutser"
Kvällens pinsamma / äckel: (se privat inlägg)
Kvällens grej: Allsång på kingen :s :P hah
Kvällens ge-bort-grej (som jag kom på sent på söndagen): En duk, höh
Kvällens dricka: Vin, Malibu + mjölk, öl och lakritsshot, mumma!
Morgondagens fynd: Alla söta kommentarer från Johanna och Alexandra på lekpapperet :) wiie, min bakisdag blev lite bättre ;) (se bild)

Ett riktigt trevligt party blev det!

Lite bilder från helgen: (ursäkta för dålig kvalle :P mobilen..)

 
 
   


 
 
   

Underblogg

Många har börjat att göra en så kallad underblogg för att kunna skriva av sig lite mer & personligt. Och är då även begränsad. Funderar på om jag ska göra detta. För jag tycker själv att det är oerhört skönt att bara få skriva av sig, allt man känner och tycker just då.. Mm får nog bli så :) Sen de som verkligen är så nyfikna på mig så de till och med vill läsa mina personliga inlägg får väl höra av sig till mig över mejlen eller msn så skickar jag användarnamnet och lösenordet om de är godkända läsare då dvs ;) mjaa..

Spökkväll

Om ca en och en halvtimme kör spök-programmen igång på tv4+ :) Älskar sånna program! Så det blir att mysa framför tv:n med pälsk :) Är bakis idag också så det blir perfa att få ligga i soffan och slöa!

Skriver om gårdagen senare ikväll :) ska göra i ordning lite käk nu!

Ha en fortsatt trevlig kväll! PUSSPUSS

Gorgeous

klickade runt lite på internet nyss, helt plötsligt så råkade jag
klicka hem dessa hetingar på denna sida, 300 spänn.. grr


Partey!

Jajamen! Ikväll är det party för fulla muggar!
Mm muggarna ska vara fulla,, lika så vi ;)
Först en fika med Johannorna och sen thai-käk med pälsk :)



Ha en supertrevlig kväll! Sup lugnt!

Uppstoppad anka

Hej halloo!

Idag regnar det, har regnat nästan hela dagen! Sommarregn.. liksom varmt ute trots att det regnar.. Perfekt väder för att gå ut och göra stan med mammsen! ;) Vi har strosat runt lite härpå eftermiddagen. Var en sväng till mitt jobb, till Stina's för att köpa mascara (blev lite till ;) ), blomsteraffären, bokhandeln och även expert.. behöver ju en ny digitalkamera.. min gick ju sönder under daldansen.. ;( den låter numera som en uppstoppad anka...mjäämjää..
Men det fanns fina alternativ på expert faktiskt! När i stod där med expediten så sa mamma: jaa, Emma, är det andra eller tredje kameran du har sönder? (varför kläcka ur sig det där!?:P) Killen som jobbade där tyckte att jag borde skaffa försäkring på nästa kamera jag köper.. ett bra förslag tycker jag.. ;) det blir nog att köpa en när lönen kommer ;) Får gå loss med min mobil när kameratillfällen kommer! :P 2 megapixel... hosthost, kvalité.. inte

På tal om lön så kommer jag att få månadslön nu (har haft 2 veckorslön tidigare). Känns bra! Så allt kommer i en klump i slutet på månaden istället för lite som hipp & happ.. :) niice!

Pratade med min kära göteborgsJohanna igår och jag fick reda på att hon kommer hem om en vecka ;D wiewie! Var superlägesen jag såg poopien! Miss u! hihi

Nu ska jag ta och göra en omelett! Mums!

BTW:
bilden till höger är inte jag.. det är min nya africanface som jag köpte på second hand igår ;)

Ha en fortsatt bra dag! :D

andra hand & krock i ballen

Jobbat på idag, gick bra.. var ganska lugnt.. men mkt på telefon :) Men är ledig imorrn igen ;) Tänkte ut och göra stan då.. Ska bland annat till låssmeden, förbi jobbet och tänkte även springa in på stina's och kolla om de har fått in mascaran jag använder.. de hade den iofs inte igår men tänkte kika in där iaf :)

Efter jobbet idag följde jag med syrran till second hand :) fyndade lite faktiskt... ;) skärp, en sån där afrikansk lång brun mask som ska sättas upp här i vardagsrummet och även en hålslagare :) hehe, 70 spänn bra pris tycker jag!

Föresten! I natt tror jag att en bil stals ifrån parkeringen här utanför.. :s vid halv ett vaknade jag av att det var en bil som försökte gå igång motorn tog inte tag riktigt.. (som om det var ngn som tjuvkopplade eller ngt) Sen gick den igång med en jävla start! Och då satte jag mig upp i sängen, det blev tyst för ngn sekund, sen smällde det till så in i helvete! Ngn backade in i min balkong! Jag flög upp ur sängen och hade redan hunnit med att väcka Anders, jag vinklade persiennerna och fick höra några tutande från bilen och såg den sen köra iväg med fart härifrån.. Med två personer i. Sen blev det tyst och jag la mig igen, men kunde inte sova på ett bra tag.. 
Allting kändes så underligt.. halv ett på natten liksom, backar in i min balle och sen lägger sig på tutan :s wierdoo! Jaja, har då nämnt det till min hyresvärd.. får se vad som händer.. :s

Nu ska jag ta och spika upp en hylla ;) Sen ska jag pussa lite på min älskling som kommer hem snart från match!


min heting ;)

Emma x 4

  


The Sounds

Sitter just nu och diggar till The Sounds! De är riktigt bra :D Hittade på deras skiva som jag köpte för ett x antal år sedan :)Och den är signad och allt också! Favoritlåtarna är nog Reggie, Fire och Riot, mm.. eller jaa alla är ju braao :) Nu blev jag glad!



Ska snart iväg till stan. Ska till banken så jag får mina skattepengar ;D fick dem på posten idag! Så nu ska jag köpa en till garderob! Wiiie! Sen när jag har varit på banken så ska jag och fika/käka lunch med Emma och Bea :) Trevligt värre! ;D


Så nu ska jag ta och lägga på mascara sen är jag reedoo :)



Hoppas ni får en fin dag! PUSS

Sooo cute!


Shopping

Mjaa blev lite shopping trots allt..





detta gick på 99,50 kr :) hittade presentkort på ur&penn köpte då klockan och tee:n böt jag på cubus mot en annan jag köpte förra veckan :) & skorna var ett riktgt fynd, wedins, halva reapriset :D Sånt vi gillar ;) najs najs!


Design

Nu har jag kletat på lite make i fejjan och är redo för shopping! Älsklingen får komma hem nu tycker jag! :)
Ska sätta mig lite med designen nu tänkte jag, tills pälsk kommer hem.. vill göra om.. :)

Tjing!

Regn, regn, regn

Jaa, det bara regnar och regnar idag.. har nog regnat hela förmiddagen här.. Perfekt väder för lite shopping ;) mjaa.. älsklingen och jag ska dra iväg en sväng när han har slutat. Själv så har man varit ledig idag så det har grejats i lägenheten lite. Fick in en ny hylla i helgen så jag har plockat in lite grejer i den :) Blev najs!



Nu ska jag ta och fixa till mig lite så jag kan visa mig ute sen ;)


Gunvald

 


jag saknar Gunvald.. ;(

 

är riktigt sugen på att skaffa en lite kissekatt nu till hösten. Det är ju trots allt ett sällskap & att anders börjar plugga igen gör att jag blir med sugen på att skaffa en.. Men å andra sidan känns det liksom dumt.. vad ska den lilla kissekatten hitta på här i min lägenhet? & tänk om jag börjar plugga.. jaa, vi får se hur jag gör.. men det vore supermysigt att ha en liten springa omkring här och busa :)


Saknar..

Jag saknar Heroes! Nu får det minsann börja igen! Går inget bra på tv numera.. sen Heroes och LOST slutade.. men snart (hoppas jag) kör de båda programmen igång :D Ska nog slänga i mig lite Mango-sorbet till the sims ;)


Bakis



Jaa idag är Emma lite bakis, men bara liiite :)

Det var en riktigt trevlig kväll igår! Mkt sång, skratt och.. alkohol.. Hockey var det desto mindre utav.. vi såg inte så mkt pga av att det var sååå mkt folk! Vi kollade bara 1:a och 2:a period, under 3:e satt vi i öltältet och hade allsånfg ;) Jaa som sagt det var en riktigt trevlig kväll som avslutades på kingen där jag träffade på mammsen också :) hihi, älsklingen hade nog kul han med! Men han gick hem lite tidigare för att han hade match dagen efter(idag), han har precis dragit iväg..

På tal om att dra iväg så skulle jag bara vilja dra iväg utomlands nu, känns som att jag skulle behöva det.. Eller iaf bara komma iväg en sväng från vardagen.. Skit också att jag inte kunde följa med min poopie utomlands.. ;( Men vi får dra iväg i höst/vinter istället! :D Right?!

Nu ska jag ta och spela lite Sims 2 - arbetsliv ;) Tycker det är skitskoj jao ;P

Hoppas ni har haft en bra helg & får en fortsatt trevlig söndag :)

CIAOCIAO

Si så där ja ;)

nu har allt ordnat upp sig med internet :) Så nu blire blogga av! ;)
Är nästan precis hemkommen från en romantisk middag på McDonalds ;) hihi

Ikväll så blir det att bara chilla framför tv:n.. ska kolla på "Tristan & Isolde" som börjar kl 21 på femman, har inte sett den tidigare... hoppas på att den är bra! :)

Sen i torsdags har vi haft stängt i butiken, för vi har gjort om helt och hållet! Har flyttat kontoret till lagret och lagret till källaren och det förra kontoret har blivit en del av butiken nu :) supertjusigt! Men vaaad vi har jobbat! Puh! Ska nog till butiken imorrn på förmiddagen också och greja, beror på vad chefen tycker!
Imorgon eftermiddag har vi kickoff med jobbet och ska då först samlas i butiken för att snacka lite och ta nån öl/cider.. Sen bär det iväg till ishallen för att käka lite mat och kika på Leksand vs CSKA Moskva, de där ryssarna sägs vara duktiga :P (har ingen koll alls när det gäller hockey..) Kan bli kul! Så jag måste komma ihåg att jag ska köpa lite alkohol imorrn innan jag ska till butiken!

Mina höstkläder kom idag! Förutom jackan då.. den kommer i september.. Men allt som hade kommit satt perfa!

Föresten.. den där jävla kärringen som klagade på min städning i trapphuset sist har tydligen klagat igen! Åhh! Vad irriterad jag blev när jag fick höra det! Gaah! Hon menar typ att jag ska krypa på knäna, som säkert hon själv gjorde när hon var ung, och skura golven för hand!! Jävla bitterkärring! Har hon inget bättre för sig än klaga på andra och speciellt ungdomar!! Blä för henne! Jag menar.. man spenderar inte mer än typ 10-30 sek i trapphuset (ett undantagför kärringen då som det kanske tar 10 minuter för att gå upp för en trappa..!), man bor ju inte där direkt! Men visst, det ska självklart vara rent & snyggt.. men va fan nu får hon ge sig! BLÄH!

Så nu har jag skrivit av mig det också.. :) hehe

Nu ska jag gå och mysa med min pälski!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag!


BTW

Ska jag bli rödhårig, mörkt brunhårig eller behålla min färg till hösten?





PUSS

Vad har hänt?!

Uschja, alldeles för längesen jag satte mig med bloggen nu. Men jag har haft en hel del annat för mig :) Och det är ju iofs bra, då fattar ni ju att jag har ett liv utöver bloggen ;)

Det Emma har gjort under tiden då hon struntat fullständigt i bloggen:

- Röjjt loss ordentligt till Daldansen, 3-dagars var ett tag sen ;) Men det var riktigt kul!!

  
   
  
  

- Jobbat en massa! :) cashcashcash



- Varit och fått ljuv musik i mina öron av självaste Lars Winnerbäck! <3
+ Markus Krunegård (som var riiiktigt bra live) & Miss Li :) oh boy..

  

- Har haft storfrämmande från Stockholm :D Favvo-poopien!
Där ingredienserna var: vinmys, shopping och glassätande ;) 

  

- Umgåtts med nära & kära.. & gjort lite ditt & datt

  
För mer bilder, bli vän med mig på facebook eller kika in på bilddagboken.se och kolla in schwey ;)

Mmm.. det är lite av vad jag har gjort.. :) Sen så har mitt internet inte fungerat sen i torsdags också (är just nu hemma hos mami) så har inte haft tillgång till internet sen dess. Men det ska komma tillbaka till slutet på veckan så då ska nog bloggen komma igång igen ;)

Nu ska jag lägga upp bilder på bilddagboken :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

H&M



La en beställning från H&M nyss :) Liiite nytt i garderoben till hösten iaf ;)
Väst, två tees, huvtröja, benvärmare & en jacka (hoppas jackan passar!)

BTW

det är tydligen solförmörkelse nu, hmpf?
Mellan klockan 10.30 till 11.45 :P


Sorry, borry

dålig uppdatering I know :s
Men ska snart börja blogga ordentligt igen. Saknar det faktiskt lite.. just att få skriva av sig :)
Josie har iaf kommit till mig nu! :D Superskoj! hihi.. ikväll ska vi äta god middag och dricka lite vin & imorrn blir det nog partyparty! Vi får se :)

Winnerbäck var iaf höjdpunkten på hela sommaren som gått! Så jäkla bra! Hade kunnat stått där hela natten för att lyssna på honom! Ujuj.. Bilder kommer senare!

Nu ska jag jobba ;)

PUSS