e m m a ; vardag, fest, inredning

For the first time

Hej svejs, bloggar från min iphone nu ;D första gången! Har dock inte kommit underfund med hur man lägger in bilder..? Någon som vet? :) jag o älsk sitter och kollar på Berg flyttar in:) härligt program och Carina är så härlig också :) Idol var det ju precis och jag ÄLSKAR verkligen Jay! Grym röst! har gillat honom sen han sjöng everlast i hans första audition , aoowh.. :) nu back to Berg ;)

från min älsk ,

 

:)



kattfnatt


Jaa.. 7 år sedan, då var man en nykär liten skit.. :P hah! & lika kär är jag idag ;)
När jag kom hem igår så stod det en blomma på köksbordet och ett kort. I kortet stod det lite fina grejer :) & lite roliga! hah. Sen så var det inte så jättemycket mer av firande från våran del igår, vi åkte både två iväg och tränade sen :P Sedan så låg vi och pratade lite minnen och så innan vi skulle sova och det gjorde mycket, bara att se tillbaka och prata om det förflutna :) mys! Sen så kom vi överens att vi ska ta och fira oss ordentligt framöver. 


över till något helt annat ,




en bättre bild på skorna, fick lite klagomål från syrran att det var en dålig bild :P
Nu har ester kattfnatt så ska busa av henne lite ;)

Hej svejs!


våra hjärtan slår ett extra slag för varann denna dag


shopping med mami



på väg till borlänge med mor min :)


Nya pjux, diggar dem stenhårt. Lite annorlunda, but I like :) Snygga till söta klänningen!


Baslinne



Dagens fynd, kofta H&M 5o spänn

Fick ingen bra bild på tunikan.. Men ska ha den till jobbet idag så kanske slänger upp en bild på den senare :)


blev en massa annat smått också jag inte orkade ta kort på sen så införskaffades lite presenter till lillsyrran som inte är så liten längre, 17 bast ohoo.. :)

Nu blir det fix till wöörket! Tjoo!


miiiin

 

är såå nöjd! :D


hihi


Karate Kid

nu blir det att kika lite på Karate Kid för typ 5e gången ;) myyysfilm!



grym.




bagge & hans minspel ♥


onsdag



Visst var Ester söt i tidigare inlägget? :D

onsdag idag :)

I måndags så var jag iväg med Sara på vattengympa :) för andra måndagen i rad. I måndags var det riktigt jobbigt! :P hah, och igår var det gymmet som gällde eftersom det var tisdag.

Idag är en av mina vilodagar så ikväll blir det myskväll med älsk. & på tal om älsk! Om 6 dagar firar vi 7 år tillsammans! Helt otroligt hur jävla fort tiden går! ujuj.. <3 Ni märker väl här i bloggen vad vi hittar på då! ;)

I helgen vankas det fest igen. 50 årsfest med tema "Nyår" :) Kan bli trevligt! Så det blir att dra på sig festblåsan och fixa sig ordentligt i håret & make:n ;)

Nu blir det att fixa sig lite för jobb :) Laater y'all

 


sötnosa

söt-ester mysdansar till Elvis ;) OBS ni får lägga huvudet lite på sne' i början!


partiiie

igår var det ferre som sagt. Vi var här hemma och förfestade & spelade "picasso" :) skojskoj, trots att vi loosa :P Sen gick vi ut på barrunda i Hda City ;) Var trevligt, ganska mycket med folk ute också! Men idag har man ju mått som man förstjänat ;s legat i soffan fram till eftermiddagen då jag var tvungen att ta mig till vallokalen för att rösta. Annars så har soffan varit min bästa vän idag :) Hoppas ni har haft en bra helg, här kommer lite pics från gårdagen ;





nytt





lite nytt i bloggen och ljusare dessutom. Tror jag är nöjd. for now ;) är väl lite smågrejer som ska ändras men i det stora hela känns det bra :) när vi går mot mörkare tider så får bloggen lysa upp lite istället ;) älskar mörkret som kommer med hösten. Och alla fina färgglada dagar (som idag till exempel). Sånna här årstider/dagar önskar man att man hade en rejäl kamera.. :/ Blir nog #1 på önskelistan till jul. Men vad man ska ha vet jag inte riktigt. Men hinner ju research:a lite tills dess :) Om inte ni har några bra tips på en bra systemkamera? Ska ju vara relativt lätthanterlig eftersom jag är nybörjare.

 

 

 



Nu ska jag poppa lite popcorn sen se över bilderna från gårdagen, då det var utgång här i stan som gällde! :) Får se om det kommer upp några bilder här senare ;)

PUSS


lite ny päls...

kom idag hem till mig. I en nyans mörkare denna gång :) blir nog nice till höstens partiiiies ;) Får se om man tar sig ut på party på lördag. Sean banan i stan för fan :P hah, men kan nog locka lite folk! Dock synd att det är helgen innan löning :s Men nästa helg blir det garanterat fest. 50 årsfest står på schemat (en fyller 20 & en fyller 30). Ska bli kul! Då öppnar hotellet också! :)

Nee nu börjar Idol igen! Later!

Beställer alltid mitt hår från rapunzel, gillar dem bäst!

jag..

..suger på att uppdatera ibland. Kan ju dock betyda att jag har ett liv lite då & då ;)

jaja, jag återkommer när inspirationen flödar!

Tjeing!


uppdatering från formex

finns nu uppdatering från formex på jobb-bloggen att kika in! :) Lägg en kommentar där också vettja, för här kommenterar ni ju inte ;)

Nu blir det att ta sig hem till mami och käka tacooo :D nomnom... men först blir det att lämna tillbaka ett par fula stävlar från Nelly... Såg ut som en clown i dem.. :/


toppen-tisdag it was/is

.. en supertrevlig tisdag blev det!

Först jobb som flöt på 12-18 och sen blev det simning med Sara & Stéph! Eller simning och simning. Jag satte på mig ett sånt där träningsskärp & trampade 3o min vatten istället :) Var kanonkul & JOBBIGT åt benen. Fy farao!

Efter det var vi värda lite slapp&slöande. Så blev en tur in i bastun för att slappna av lite. Sen fort hem till Majsan som bjöd oss på kyckling-taco och chokladmousse. Hehe, det var den träningen det ;) neerå. Det är ju i sånna här fall man kan unna sig något riiiktigt gött som chokladmousse ;P moooms! & vi kollade på Idol också, & vilket startfält! Många som är sjukt bra redan! :)

Sen tog jag mig hemåt för ca 45 minuter sen och då väntade storsyrran & hennes sambo för att hämta 2 fotpallar av mig :) skönt att bli av med lite!

Imorrn väntar jobb igen sen ska vi hem till mami & syrran en sväng!

jag i tunisien juli 2010 :) vill tillbaka..


toppen-tisdag

dags att sussa lite nu. Är 7jävla trött faktiskt :) Imorrn blir det att gå upp i tid och plocka lite här hemma, pratade tidigare ikväll med Josie angående ommöblering. Blir nog en början på det imorrn ;) Sen blir det jobb 12-18. & efter det blir det simning med brudsen, och myskväll framför Idol som kör gång! :) blir nog en toppen-tisdag!

hihi, jag & josie på 70/80-talsfest :)



PUSS & godnatt på er

hm... H&M?

Modellen är lite väääl avskuren vid låret va?!
Eller är det jag som ser knasigt? :s

 

 

H&M - gör som Kissie?


fikatajm

ska snart dra och möta upp johanna för en fika :) treeeevligt!



hej så länge!

hemmafru

har upptäckt att måndagar är då jag tar mig an rollen som hemmafru ordentligt. Det pysslas och donas här hemma och oftast dyker luncher på stan upp :)

Idag har jag iaf dammsugit, diskat, tvättat och tvättat några fönster änsålänge :) & har precis fått i mig lite lunch här hemma och duschat! Nu blir det att fortsätta med tvätt!

Fy bövelen vad jag är duktig ;) skämtåsido

& DETTA städar jag till!



Hoppas ni har en bra måndag! :)


idag har jag...

fyndat i Avesta!

Hissgardin för 199 kr och ett par skor för 100 kr :)




dålig kvalité :s mobilkameran...

gårdagens ,.


kjol & linne H&M
Grovstickad kofta, döskalle-scarf & skärp GinaTricot
Skor Skohuset


lookibooki

det är fredag och började dagen med lite inspiration :)



väskan


tröjan

supersugen



hehe, ligger och kollar på "Supersugen" som går på 6an, hah. Min typ av komedi-film! ;)

Idag har jag jobbelijobbat heeela dagen, har varit såå mycket med folk som vill ha kamin och som ringer etc etc! Blir så mycket när man är helt själv i butiken också.. :s men det gick bra. Som jag sa till min kollega idag, - man måste komma ihåg att andas emellanåt också..! ;)

Sen efter det blev det gymmet med Stéph! Vi ska försöka hålla i 2 ggr i veckan nu, minst, sen har vi fredag eller söndag öppna om vi vill gymma då också! :) goodie!

Och vet ni, inatt drömde jag om att vi hittade Gunvald-pojken sen när jag vaknade blev jag superledsen, och försökte få Anders att trösta mig lite men han snarkade som en jävla gris och ignorerade mig! :P Sen somnade jag om och drömde att vi åkte motorbåt på en sjö så körde vi över en massa männsikor så det blev blodbad.. bildligt talat. :S :P haha, tänk att man kan drömma om så knäppa saker! svammelsvammel..

Hoppas jag drömmer finfina drömmar inatt & ni med förstås :)

GODNATT
,

lillördag

morrnmorrn ,

onsdag och snart halva veckan klar :) inte för att jag ska göra något särskilt i helgen men det kanske kan vara det man längtar lite till också. En helg utan planering. Eller har en sak jag skulle vilja göra. Gå på SecondHand :) Sen blir det ju lite jobb också. På tal om jobb så har vi så sjukt mycket grejer att göra på jobbet nu. Nästan så man knappt vet vad man ska ta tag i när man kommer. Men det är kul att det är så mycket också! :)

Träningen igår gick så där, blev lite slött.. men cyklade en halvmil iaf. + tränade lite armar, rygg, sida och mage. Stéph och jag sa att det skulle vara skönt med rutin på träningen, så vi slog slag i saken & ska försöka hålla i 3 dagar/ veckan :) Blir perfa då Anders har träning tis/torsdagar!


mysig bild från farmor & farfars gård




Nu tänkte jag sätta mig och pilla lite med designen på jobb-bloggen :) vi får se hur det går.. sen blir det lite work och ikväll blir det lite mysmiddag med älsk, tacooo, göttans! Förresten.. om 4 veckor har vi [ jag  älsk ] hållt ihop i 7 år ;) då blir det mysa av! Sen om jag hinner, blir det att säga hej till brudarna som ska till halvan ikväll!

Have a nice day y'all ,