e m m a ; vardag, fest, inredning

Torsdag - Ferre

Torsdagen började hemma hos mig :) Vi var då fem tjejer som körde igång att klunka lite alkohol ;) Och de flesta av oss hade inte setts på ett bra tag så det var jättetrevligt att ses igen! Efter några minuter så bestämde vi oss för att kila ner i Sveaparken. Det var ju sååå fint väder så vi tyckte att det var en supernajs idé att sätta oss där nere.
Så härligt att sitta i det gröna gräset och dricka en kall cider! Mums!

Och efter ett tag blev vi 6 st :) Vi satt och diskuterade det mesta, eftersom vi inte setts på ett tag så hade vi lite att snacka om, vi lyssnade på Vampyr-Markus och verkligen njöt av att kunna ha det så bra :) Vi tog lite gruppkort därnere också:



Sedan stimmade vi lite till i svea ;P Klockan gick fort och solen gick ner. Vi gick då upp till mig igen för att göra oss i ordning för utgång. Vi värmde upp genom att shake:a till bl.a. Elvis - Jailhouse rock ;P hehe skojiskoj! Sen så hamnade vi hemma hos Bea får att umgås lite till :) SEN blev det hotällä ;) Och där var det röjj och vi skakade nog av oss rumporna där tror jag :) Så jääävla varmt det var, alla svettades som gnuer i öknen eller nått. :) Men trevligt var det!

Sen blev det mingel vid hökar'n ;P hehe, och Johanna E var nog tröttast av alla där! ;) Efter minglet blev det att dra sig hemmåt för att sova. Med klänningen på. ;) haha så trött var jag.. ;P

Vaknade upp vid halv 12 dagen efter och jag var relativt pigg. Om man jämför hur mkt jag hade hällt i mig dagen före så trodde jag att jag skulle vara halvdöd hela dagen. Men det var helt okej.. sköönt! Vid 3 hörde Johannorna av sig till mig och ville käka glass på lappens, självklart var jag på! :) Vi bestämde då att vi skulle ha nostalgi-film-kväll ikväll :) Ska bli kul! Ska välja en film att ta med :)

Ha en fortsatt bra dag!
CiaoCiao!



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback