e m m a ; vardag, fest, inredning

Bättring på poliserna!

Ska alldeles strax ta och sussa, ska upp ovanligt tidigt imorrn, kl 9! Ujuj hur ska Emma klara de? :P Börjar 11 och ska hinna in på syhuset en sväng innan också så nio blir nog alldeles ypperlig brao att gå opp ;) Vi har börjat fått riktig fart nu i butiken så får gå upp lite i timmar nu! Skoj! :)

Och efter jobbet imorrn väntar invigning av nyöppnade stället En & en halv - kök & bar. Ska bli riktigt kul att få se hur det har blivit, vi blev inbjudna idag :)



Och efter jobbet idag så gick jag direkt upp till syrran för att gratulera hennes son som fyllde 14 idag :) Var riktigt trevligt, han fick en mysig morgonrock av oss (mig, mami & emelie).

Mamma berättade idag att det var ett gäng som hade "kollat in" huset där hon bor idag.. :s 4 personer, en tjej och 3 killar i 30-årsåldern hade snokat runt, gått in på gården (alltså gått långt in på gården) och verkligen "kollat in" huset. Läskigt. Mammas granne som äger huset hade sett dem, och det första hon tänkte på var att de skulle göra inbrott & de nu rekade huset, det har ju varit jättemkt sånt skit nu här i stan. Och hon hade inte vågat gå ut och kollat vad de hade för sig, eller gå och säga något åt dem för de hade sett så läskiga ut :s Med händerna i fickorna och huvor över ansiktena.. Sen hade de gått över till gården bredvid där det är ett nybyggt sommarhus.. Och det jävliga var att sen när hon hade ringt polisen på deras 11414-nummer så hade polisen sagt att de inte kunde göra något åt saken. Hon hade signalement och allting hon kunde ange, men icke inte ett jävla skit gjorde de! Fan sjukt. Ska man ta och starta nå jävla medborgargarde för att man ska känna sig trygg i samhället?! Vafan tar alla jävla skattepengar vägen egentligen!? Usch man blir ju orolig! Emelie som är hemma nu om dagarna när hon är sjuk, tänk om de tar sig in när hon är hemma och lilla Gunvald, tänk om de gör ngt mot honom.. ne usch. Bättring på lokalpolisen! Mamma sa det att nästa gång ringer hon 112. Lokalpolisen gör ju ändå ingenting! Men tid till att stå och ta fartdårar på riksvägar har de minsann tid med, nee fy! Nu blev jag lite ilsken :P hah..

Nu ska jag sova :)

Btw, är jääävligt partysugen ;) lördag = partiiie ;D


Anders

Fan, blir ju rädd ju... snart måste man väl ha vapen hemma för att känna sig trygg

2008-11-27 / 17:26:00
Emma

ja det är otäckt.. så jävla fräckt också! Att bara gå in så där, jag menar vad var de annars ute efter om inte inbrott?

2008-11-27 / 21:36:14
BLOGG: http://emmahaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback