e m m a ; vardag, fest, inredning

Robinson - slug eller en överlevare ?



Det har blivit ett jääkla hysteri kring "Robinson" nu. Man märker att "folket" tycker att Jarmo skulle ha vunnit. Men alltså. Vilket konstigt röstsystem de hade iår!? Egentligen. Rafael, Ranjit, Lukas & Angela var de som röstade på Ellenor(stod det i aftonbladet idag) och Nina, Erik & Nina röstade på Jarmo. Och det förstod man ju redan innan de fick lägga sin röst. De som röstade på Ellenor har ju varit emot Jarmo under heeela "Robinson" så varför tar man dit en majoritet som inte gillar honom. Det blir ju så uppenbart att han inte vinner då. Jag tycker att om någon skulle få rösta så skulle väl alla ha åkt dit som deltagit i "Robinson" & fått lagt en röst. Eller folket? Eller varför inte skita i röstningen och bara köra på en rejäl hinderbana med övningar för både psyket och för det fysiska? Huh? Aja tycker hursom att Jarmo skulle ha vunnit men Robinson går ju inte längre ut på vem som är den bästa överlevaren utan den som kan vara slugast och glida igenom spelet på ett bananskal(Ellenor). Hmpf!


Jag var in på aftonbladet nyss och läste lite nyheter :) & får lov att börja med att gratulera Zlatan till att ha vunnit italienska skytteligan :) congratz zlatis!

Sen så såg jag att Ola & Sarah Dawn Finer tydligen ska vara ett par. Tyckte det lät lite udda. De förnekar självklart det. Men tydligen så har finest.se gått ut med att de ska vara tillsammans, hänga ihop, ja - vara ett par helt enkelt. Och i aftonbladet intervju så erkänner Ola att han tycker hon "är riktigt snygg". Som sagt jag tycker det är lite udda men det är ändå lite gulligt på något vis :) mjaa..



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback